Dec 20, 2012

Eccentric style, dangerous beauty - DAPHNE GUINNESS

Dafne Ginis. Ukoliko vam je moda nepoznata oblast verovatno ste pomislili na pivo. I to je sasvim u redu jer ona i jeste direktan potomak Artura Ginisa, pronalazača ovog fantastičnog napitka. Međutim, ukoliko ste malo bolje upoznati sa kretanjima u svetu mode i stila ovo ime će vam značiti nešto sasvim drugo. 
Njen stil je ekscentrično upadljiv. Primetićete je i pomislićete da se radi o makenbalu i jednom zlom liku iz '101 dalmatinca'. Niste daleko od istine. Inspirisana Kruelom de Vil, Dafne je u svetu mode poznata kao jedinstvena ikona stila i najbolja prijateljica Aleksandra MekKvina. Mnogi dizajneri jednostavno izgaraju od želje da svoje kreacije vide baš onako kako ih predstave na pisti - scenski, jedinstveno, umetnički, bez prilagođavanja ulici i ukusu obične žene. Ona nije obična i to je ono što će vas naterati da je istražujete. I uvek ćete nailaziti na nove informacije, provokativne citate i nakit koji obara s nogu. Mnogo nakita. 
Ogromno prstenje, neobičnog oblika, prstenje koje prekriva gotovo čitav prst ili čak čitavu ruku. Mnogo narukvica, neverovatne ogrlice, ogromni broševi. Verujem da niste očekivale ništa obično, zašto vas razočarati?
























1 comment:

  1. Ja obozavam njen stil,ali frizuru ne mogu da svarim,nikako.

    ReplyDelete

Follow Us @get_sparkly