Dec 29, 2012

Online shop - zubun.com

Ukoliko ste redovni kupci na belosvetskim sajtovima verovatno vam je više puta palo na pamet kako bi sve bilo lakše da su isti iz vaše zemlje i da je na jednom mestu objedinjeno sve ono što je baš vama kao ljubiteljima mode potrebno. Najčešće su to sajtovi iz Britanije i iz Amerike ali i mnoge druge zemlje polako pokušavaju da oforme svoju mrežu ovakve trgovine. 
Mlađim generacijama je pojam 'zubun' verovatno potpuno stran, čak i onima koji sebe smatraju dobrim poznavaocima mode. Zubun je prsluk bez rukava koji je tradicionalno deo narodne nošnje mnogih balkanskih naroda. Zato i sam naziv sajta zubun.com jasno stavlja do znanja da je namera pokretača da se na jednom mestu predstavi sve ono što dolazi sa Balkan. Moderan način kupovine sa jasnim poreklom robe. 
Jasno izdvojene rubike omogućavaju lako snalaženje po sajtu. Dvadeset domaćih brendova predstavljeno je u okviru rubrike 'brands', da bi se zatim nizale rubrike garderoba, asesoar, nakit i kupcima uvek zanimljive akcije. Ni ljubitelji vintagea nisu ostali zanemareni. Nama je posebno pažnju privukla rubrika Lookbook sa kreacijama Marije Trkulje i Milana Zejaka. Nismo mogle da se otmemo utisku da je na veoma jednostavan način predstavljeno sve ono što dizajneri sa Balkana rade za svoje kupce. 
Naravno, mi smo se ovom sajtu posvetile zbog nakita. Oglice, minđuše, broševi, prstenje i narukvice modernog dizajna mogu se naći po veoma pristupačnim cenama. Ovakvi sajtovi su dobar pokazatelj aktuelnih trendova u jednoj zemlji. Kod nas očigledno dominiraju statement modeli. Od brendova to su Gina Peruggino, Sonia, Rename, Marijana Stevčić, Jasmina Sanader, Ivana Stojanovska i Ana Gerbec . Svaki od modela možete videti i uvećan a ispod svakog se nalazi i kratak opis koji se odnosi na dužinu ili materijal od koga je izrađen.
Posetite ovaj sajt, naručite svoj komad nakita a mi očekujemo vaše utiske.
















No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly