MICHELLE OBAMA - First lady's jewelry

Ona je prva dama Amerike i supruga prvog crnog predsednika u istoriji SAD. Istovremeno, ona je ipak samo žena - slaba na nakit kao sve mi. Tako je jednom prilikom izjavila da njen muž ne može da pogreši sa poklonom ukoliko joj kupi neki komad nakita. 

Gospođa Obama se u javnosti najčešće pojavljuje sa biserima. Ova odlika klasične elegancije potpuno ide uz njen položaj prve dame. Uglavnom su to jednostavne bele biserne ogrlice, mada je umela prijatno da iznenadi i malo drugačijim izborom. Tirkizne ili kestenjaste, masivne ili sa cvetnim motivima – sve odlično izgledaju na vratu ove tamnopute dame. Kao i svaka zena od stila, ona ne zaboravlja ni na narukvice i broševe, te je tako često vidjana sa više komada narukvica na ruci i broševima u obliku cvetova. 

Za inauguraciju Baraka Obame izabrala je nakit koji potpisuje Loree Rodkin. U pitanju su dijamantske minđuše, ogrlica i narukvica. Više puta je viđana i sa nakitom Kare Ross. Ali, čiji god i kakav god nakit nosila, ona pleni svojim osmehom i stavom jedne snažne žene. Zato Mišel Obama i dalje brani boje Afro-Amerikanki.
You Might Also Like

4 comments

 1. Meni je Michelle just gorgeous! Divna, divna zena sa stilom!

  www.amadeusonthecatwalk.com

  ReplyDelete
 2. Nice jewelry!

  http://initialed.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. prava dama, zaista! sjajno ...

  ReplyDelete
 4. Nekad me odusebi, a ponekad razocara.
  odlicne fotke!

  Osvoji nakit: >> GIVEAWAY <<

  ReplyDelete