Dec 31, 2012

Big&Small - Maja Nakit Split

Kažu da je večeras najluđa noć. Kažemo da to drugi kažu jer ne želimo da verujemo da su nam to 'ludilo', veselje i lepota dopušteni samo to jedno veče na prelazu iz jedne godine u drugu. Blistajte svake večeri i svakog dana, to vam Get Sparkly poručuje poslednjeg dana u 2012. godini. 
Ove godine su trendovi bili jasni i nedvosmislenu, neon, karike, šiljci, statement... Zapravo ima ih mnogo ali smo namerno zastale kod ove poslednje kategorije. Statement nakit. Masivan, upadljiv i efektan. Ovakav nakit će biti detalj koji će jednostavnoj haljini udahnuti sasvim novi život. Još jednom smo zavirile u čudesni svet hrvatskih kreativaca i naišle na Maju.Zato vam danas predstavljamo jednu Splićanku.
Osnova njenih minđuša može biti zlatne ili srebrine boje, sa mnogo metalnih delova kao što su lančići, listovi, šiljci, različiti ornamenti, da bi sve to na kraju začinila kamenčićem efektne boje. Zapravo kada su boje u pitanju Maja ne postavlja sebi granice, smelo kombinuje perlice najrazličitijih boja držeći se ipak dobrog ukusa. 
Njena kreativnost se ne zaustavlja samo na izradi minđuša, tu su i fenomenalne ogrlice, narukvice, prstenje i bebuške. 
Na prvi pogled njena remek dela mogu vam delovati kao nakit namenjen samo onima koji umeju da ga nose. Zapravo, to je doza ženstvenosti na vašem uhu koju svaka devojka može prilagoditi svom stilu. Ono što vam je potrebno je malo hrabrosti, jednobojan i jednostavan odevni predmet kome će ovakav nakit biti savršen balans. Pustite da vas primete!

Predstavljamo vam - MAJA NAKIT SPLIT!























3 comments:

Follow Us @get_sparkly