May 30, 2018

NAISSUS BLOGGER FAIR 2 - LANSIRANJE PRVOG ŽENSKOG PORTALA NA JUGU SRBIJE

Ukoliko ste mislili da je NAISSUS BLOGGER FAIR samo još jedno blogersko okupljanje u nizu, prevarili ste se. NBF je jedini događaj koji blogerkama sa juga Srbije pruža mogućnost da se okupe na jednom mestu, upoznaju međusobno ali i sa čitaocima i, konačno, da se susretnu sa brendovima i predstave im svoj rad. Prezentacije proizvoda u vidu eventa za blogere nisu praksa koja se primenjuje u ovom delu Srbije, pa je značaj jednog ovakvog događaja utoliko veći i za kozmetičke brendove ali i za one koji se bave blogingom. Zbog toga nam je bilo posebno zadovoljstvo da je Naissus Blogger Fair doživeo i svoje drugo izdanje i ovog puta okupio devojke iz Naissus Bloggers organizacije, a povodom lansiranja prvog ženskog portala na jugu Srbije - NAISSUS BLOGAZINA.


Sve nam je išlo na ruku tog dana - od lepog majskog popodneva do savršenog ambijenta u bašti restorana "Pandora". Prošlog puta smo se upoznale, a sada smo već tim koji je ponovo dobio priliku da se sretne sa našim čitaocima i porazgovara o svemu - od kozmetike preko nakita do mnogo drugih tema koje bi interesovale one koji zaprate Naissus Blogazine, naš mali projekat od koga puno očekujemo. Ovaj portal neće biti naklonjen samo, da tako kažemo, uobičajenim blogerskim temama već će obuhvatiti i mnogo drugih aktuelnih, te zato bez ustezanja kažemo - stay tuned

Vrlo nam je drago što je značajan broj brendova ponovo dao podršku našoj maloj zajednici. Eveline Cosmetics, Essence, Nivea, Eucerin, Magic BeautyMoya Drogeria, Deborah Milano, Kozmetika & Parfemi, Multiactiv, LIums, Aden Cosmetics i Kozmetika Afrodita poslali su predivne pakete proizvoda za nas, ali i za naše drage goste. 

Naravno, pored, konačno kompletnog Sparkly tima, društvo su nam pravile i sjajne  devojke Katarina sa blog Dare 2 Wear, Stefanija sa Couple Goals bloga , Ivana sa bloga Ivana's Diary, Katarina svima dobro znana sa bloga Kates Beauty Planet, a falila nam je draga Sofija sa bloga TOTA. Pored mnogo nama znanih i dragih lica na događaju ste mogli da vidite i dobro poznato lice sa bloga Venoma Fashion Freak.

Bilo je ovo jedno opušteno druženje, začinjeno divnom hranom i pićem, a još više našim planovima u koje čvrsto verujemo. Dugujemo veliko hvala svima koji su na bilo koji način podržali ovo okupljanje i nadamo se novim, još lepšim sastancima. 

Hvala dragim Katarinama i Stefaniji na fotografijama!
Obrada: polovina Sparkly tima





























1 comment:

Follow Us @get_sparkly