May 20, 2018

SPREMNE ZA LETO UZ ZAFUL KUPAĆI KOSTIM

Pre nekoliko dana stigla nam je veoma posebna pošiljka od Zaful tima, paket koji nam je polako ali vrlo sigurno najavio dolazak leta. U paketu su se našla dva kupaća kostima po našem izboru a svaki od njih je odabran u skladu sa trenutnim raspoloženjem svake od nas. Tufnasti top bikini za jednu i jednodelni nude kostim za drugu. Zaful je dobro poznat po svojim kupaćim kostimima, ali da li su ovog puta oduševili i nas?



Već na prvi pogled jasne su sve prednosti i mane ovih, veoma pristupačni kupaćih kostima. Njihova najbitnija karakterisika je svakako da izgledaju odlično i da, baš kao sa slike na sajtu. Međutim, odmah je jasno da umeci kojima je ojačan deo oko grudi nikako nisu funkcionalni pa se gotovo odmah obradujete kada vidite da je ostavljena mogućnost da se isti izvuku i jednostavno bace. Onda odmah budite spremni da vaše grudi nemaju ama baš nikakvu podršku i da će vaše bradavice brlo verovatno mahnuti svetu već pri prvom povetarcu. 

Napomena: na fotografiji ispod (i iznad) nosim grudnjak ispod kupaćeg.


Materijal je sasvim solidan, fin i mekan na dodir, sa dodatnm, mrežastom postavom u prednjem delu, i kod gornjeg i u donjem delu, ali svakako ostaje da vidi kako će se ponašati u dodiru sa vodom. 


Tufnasti kupaći sam odabrala iz razloga što je gornji deo u obliku topa pa će biti veoma praktičan kod sunčanja, a istovremeno mi see jako dopala ideja s vezivanjem tako da mogu da prilagodim širinu kupaćeg svom telu. Na žalost, kada je kupaći stigao videla sam da je vezivanje imitacija i to je to što dobijete, nema prilagođavanja. Ja sam naručila S veličinu i slobodno mogu reći da prekriva sve što treba prekriti ali bih se sa M veličinom verovatno osećala malo prijatnije, pogotovo kod donjeg dela. Takođe, gornji deo je jako malecan, tako da devojke sa malo većim grudima od mene bi imale mnogo problema. Ono što mi se dopada je to što dobijate i bretele pa po želji možete nositi gornji deo na način koji vama odgovara. 

Sve u svemu kada se uzmu prednosti i mane, ovaj kupaći bi mogao da bude ocenjen ocenom 4.



Što se tiče drugog jednodelnog kupaćeg, problematika je slična. Dva umetnika od tvrdog materijala koji se apsolutno ne prilagođava telu. Ovakvi umeci izgledaju jako kruto i čine da grudi dobiju neki neprirodan oblik. Naravno, i ovde postoji opcija izvlačenja umetaka tako da se reši taj problem, ali grudi postaju potpuno nezaštićene. Mrežasto ojačanje je takođe prišiveno na čitav prednji deo kupaćeg. 
Sam model je fenomenalan, pogotovo u zadnjem delu, sa duboki izrezom na leđima koji čini da kupaći dobije mali wow efekat. Boja je klasična bež nijansa koja može lepo izgledati uz preplanuo ten. 
Ono što je prednost ovog kupaćeg je što lako može biti kombinovan uz šorts pa je dobra ideja posedovati jedan ovakav tokom letovanja. 

Ocena ovog kupaćeg? Zbog istih problema kao kod prethodnog, 4. 


Da li bismo preporučile kupovinu kupaćih kostima na Zafulu? Da, ukoliko želite sasvim solidnu kopiju kupaćih koje viđate na influenserkama širom sveta. Ovi kupaći se lepo slikaju i vrlo su instagramični. Da li su praktični? Da, ukoliko imate sreće da pogodite veličinu i ukoliko ne marite mnogo za to što vaše grudi nemaju čvrstu potporu. Za ukupan utisak se dvoumimo između ocena 3 i 4, ali u svakom slučaju nismo se pokajale zbog svog odabira i ove kupivine. A vi, da li ste spremne za leto?

Da li ste naručivali kupaće sa Zafula i kakva su vaša iskustva?

No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly