Sep 23, 2016

ELEGANTNE KRISTALNE BORN PRETTY STORE MINĐUŠE

Born Pretty Store je kineski sajt koji je zahvaljujući blogerima postao poznat po svojoj opremi za nail art a ništa manje nisu popularne njihove kopije poznatih četki za šminkanje (o tome uskoro više reči u našoj beauty rubrici). Cene nakita na sajtu su izuzetno pristupačne i možete pronaći apsolutno sve što je trenutno u trendu, od setova minimalistickog prstenja do dvostranih minđuša, earcuffova, choker ogrlica, pa čak i ekstravagantno prstenje koje se nosi preko nokta.   


Na našu adresu su stigle minđuše čiji dizajn je na sajtu nazvan 'eyelashes' i naziv u potpunosti odgovara. Tako i izgledaju, na osnovu od niza sitnijih kristala se baš kao trepavice nadovezuje 5 većih duguljastih kristala. Kristali su fino pričvršćeni na metalnu osnovu pa nema opasnosti od ispadanja. Metalna osnova je u boji zlata. Ovo su minđuše sa iglicom, a u paketu sa minđušuama idu dva silikonska stopera. Ukoliko imate stopere sa plastičnim obodom koji omogućava da minđuša čvršće legne uz resicu možete ove silikonske stopere zameniti takvim jer će to obezbediti da minđuša stoji stabilnije. U suprotnom treba biti siguran da je stoper gurnut što bliže resici. U najširem delu minđuša je oko 2.5cm, dok je niz sa sitnim kristalima u najužem delu oko 1.5cm. To znači da se o radi manjim, elegantnim i drugačijim minđušama na šrafić koje možete nositi uvek kada vam je neophodan suptilniji komad nakita.  


Ukoliko od minđuša na šraf ne tražite da budu tu tek da biste imali malo nakita na sebi već da budu primećene i vidljive onda su ove odličan izbor. Izgledaju jako ženstveno i za tako mali nakit veoma glamurozno. Lagane su i bez problema ih možete nositi i uz dnevne i uz večernje odevne kombinacije, a dobro bi se snašle i uz poslovne varijante. S obzirom da se radi o minđušama koje prate oblik uveta, odnosno resice, bitan faktor u tome kako će vam stajati može biti i kako su vam bušene uši. Odnosno ako je rupica malo više napred, dole ili gore možda ćete morati da malo podesite položaj minđuše i dobro je pričvrstite (tu će itekako od pomoći biti onaj stoper sa plastičnim ojačanjem). Tako, kao u našem slučaju, možete otkriti da su vam uši izbušene prilično nesrazmerno, iako na prvi pogled to i nije vidljivo. 
Minđuše nemaju miris metala koji inače očekujemo od bižuterije, pogotovo kineske, što je jedan od jako bitnih faktora da neki komad nakita uvrstimo među one koje nosimo ili bismo mogle da nosimo često.

Trenutna cena je 1.85$ (oko 200 dinara) što je za minđuše koje ćete sigurno nositi više puta izuzetno razumna cena. Ove minđuše možete poručiti OVDE. Ukoliko iskoristite naš kod VIT10 imate 10% popusta za sve proizvode koji nisu već na popustu, u ma kojoj kategoriji na sajtu. Mi smo ove minđuše naručile 23. 8. a na datu adresu su stigle 22.9, što znači da su do odredišta (Babušnica/Pirot) putovale punih mesec dana iako u drugim recenzijama svakako možete naići i na podatke da je paket stigao za kraći period. Kao što možete videti na sajtu isporuka je besplatna, a od vrednosti porudžbine zavisi da li ćete platiti carinu. 






3 comments:

  1. Odličan post, jako mi se sviđaju predivne su <3

    http://doroty4.blogspot.hr/2016/09/born-pretty-store-haul-first.html

    ReplyDelete
  2. Jao pa preslatke su. Nisam čula za ovaj sajt, idem odmah da ih stalkam.
    XO
    http://nuclearglitter.com/

    ReplyDelete

Follow Us @get_sparkly