Aug 17, 2014

Atraktivne uz pomoć nakita?

Nošenje određenog komada nakita može učiniti da se osećamo lepše i samopouzdanije a samim tim i privlačnije. Naša psiha se na vrlo mudar način poigrava osećajima onda kada suptilno ispod odeće skrivamo simboličnu ogrlicu ili dok nas oko članka golica provokativna narukvica. Da li nakit zaista može imati isti efekat kao i skrivena tetovaža ili zavodljivi donji veš?



Seksipil se u određenim dozama krije u svakom od nas, a od pojedinca zavisi koliko je spreman da se igra sa svojim unutrašnjim đavolima i da ih pusti na površinu. Prvi korak ka tome jeste i razvijanje osećaja jedinstvenosti kroz nakit koji se nosi na novi, drugačiji način.
Sprovodeći istraživanje o tome šta je to što je muškarcima privlačno, odnosno šta vole da vide na ženi Ekspres Tribjun je napravio listu koja je između ostalog obuhvatila malu crnu haljinu, tesnu odeću, ali i određene komade nakita. Mnogi muškarci su srebrne narukvice oko nožnog zgloba odredili kao 'veoma seksi' dok su slične epitete dobile i alke i ogrlice sa priveskom od dragog kamena dužine do grudi. Da li muškarci zaista na ženi vole da vide nakit koji one smatraju dosadnim i previše jednostavnim? Poznajući praktičnu prirodu muškaraca verujemo da je odgovor potvrdan.
Nošenjem nakita na određenom delu tela omogućava nam da taj deo i naglasimo. Ukoliko se pritom poigravamo svojom senzualnošću najbolje je to učiniti na suptilan način držeći se minimalističkog nakita. Uz dovoljno hrabrosti i pravilan odabir dela koji ćemo naglasiti nakit zaista može biti način da svoju atraktivnost podignemo na viši nivo. Bez vulgarnosti. 
Oslobađajući sebe društvenih stega i istovremeno izvlačeći nakit iz ustaljenog klišea možemo istaći grudi, leđa, zadnjicu ili, a to već zalazi u psihologiju, stopala.
Vrat je u većini slučajeva erogena zona za oba pola, te ne čudi činjenica da ogrlice mogu da učine i najjednostavniji izgled mnogo privlačnijim i atraktivnijim. Dekolte će delovati mnogo zavodljivije, ali i zagonetnije ako između grudi pada tanana nit plemenitog metala. Mudrost leži u izbegavanju, već pomenute, vulgarnosti koja neminovno prati otkrivanje ovog dela tela. Suptilnost je pola posla.
Narukvica na nožnom zglobu se svakako povezuje sa visokim potpeticama koje i dalje najlakše golicaju mušku maštu, ali i bosim stopalima koja asociraju na pesak, plaže i, naravno, slobodu. Upravo kada su plaža i leto u pitanju najčešće se pominje i, u poslednje vreme, jako popularan nakit za telo. Moć ove vrste nakita najbolje je objasniti kroz primer provokativne Rijane koja ga od samog početka karijere rado nosi i u kombinaciji sa bikinijem, ali i sa glamuroznim haljinama na crvenom tepihu. Lagani lanac je svoje mesto pronašao i u Victoria's Secret kampanjama, pre svega na telu Kendis Svonpul. Iako se njima ne može osporiti artaktivnost, prosečna žena će istaći primedbu na račun njihog statusa poznate ličnosti sa savršenim telom koje nemamo sve mi. Ali ne zaboravite da je Bijonse ovakav nakit nosila i tokom trudnoće. Atraktivni smo onoliko koliko se osećamo, zašto nakit ne bi bio samo dodatak tome?
Ukoliko se devojka odluči za pirsing, potovo na neustaljenim mestima, kao što su bradavice, mora biti unapred spremna na predrasude koje ljudi imaju prema ovakvoj vrsti ukrašavanja. Iako bolan proces zarastanje može trajati i do godinu dana, ovakvo ukrašavanje može biti jako seksipilno ako se um potpuno otvori za nove ideje. Naziranje pirsinga ispod majice se na mnogo načina može poigrati sa maštom, kako muškaraca, tako i žena. Ne zaboravite da se nekada ukrašavamo samo za određene oči.
Atraktivnost leži u efektu iznenađenja, u nošenju postojećeg na novi način, onako kako se ne očekuje ili barem kako ne očekuje većina. Pronađite svoj način da razbijete ustaljeno, jer nakit zaista ne mora biti komad koji će dominirati na vama, nekad je dovoljno da tek proviri tu i tamo pa da njegov efekat bude neverovatan.


No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly