Feb 20, 2018

BURRA - DA LI JE I ZA TELO DOBRA KAO ZA LICE?

Kao što je obećano, prenosimo vam naše utiske o drugom delu Burine kolekcije. U prethodnom tekstu bilo je reči o proizvodima za lice, a ovog puta testiramo one namenjene nezi tela - krem za vrat, dekolte i grudi, mleko za telo i roll-on dezodorans. Jesu li ostali na nivou svojih "drugara" iz prvog teksta ili su poklekli pred izazovom?



BURRA dermalift volume up krem za vrat, dekolte i grudi

Kao neko ko je prošao kroz iskustvo trudnoće, dojenja i izmlazavanja mislim da ovaj proizvod pogađa pravo u metu. Neminovno je opuštanje kože tokom ovog perioda, iako u mom slučaju to nije bilo drastično (generalno je tako kod žena sa manjim grudima). Imajući u vidu broj mojih godina (29), razumljivo je da koži vrata, dekoltea i grudi svakako treba ovakav tip nege. Ono što Burra obećava ovim proizvodom je elastičnija, čvršća, zategnutija i podmlađenija koža. Posle oko dva meseca koriščenja mogu da kažem da se upravo to i dobija. Naravno, ne treba računati na rezultate koje daju neke radikalnije intervencije, ali za one koji nisu naklonjeni iglama, laserima i sličnim stvarima mislim da je ovaj krem idealno rešenje. Ja ga koristim uglavnom uveče, nakon tuširanja, par puta nedeljno.



BURRA body milk

Divan, prepoznatljiv miris Burra proizvoda koji sam već pominjala u prethodnom tekstu prati i ovo mleko za telo. Namenjeno je suvoj i normalnoj koži i odlično se pokazalo na koži mojih nogu i stopala koja pati od suvoće u ovo doba godine. Iako je hidratantno nije, da tako kažem, "vodenasto", što je pravi balans između "teških" i "lakih" mleka/losiona kada je moje telo u pitanju. U poslednje vreme koristim ga umesto kreme za ruke, dakle svakodnevno, i to više puta dnevno. Sada kada je tuba sa 200 ml proizvoda pri kraju mogu da kažem da ću definitivno nabaviti još jednu. 



BURRA natural mineral deodorant roll-on

Iako nisam imala iskustava sa prirodnim roll-on dezodoransima ranije, vidim da sve veći broj devojaka i žena oko mene naginje upravo takvim - nežnijim za osetljivu kožu pazuha, a ipak efikasnim. Ovaj Burin dezodorans u sebi nema aluminijum, alkohol i paraben, već funkcioniše na bazi trietil citrata i sode bikarbone.  Verujem da nikome od nas ne treba da blokira taj deo kože koji je ionako pod pritiskom čestih depilacija/brijanja i da bi svi trebalo da se okrećemo prirodnijoj kozmetici, bilo da imamo zdravstvenih problema ili ne. Upravo zato glasam za ovaj roll-on. Tokom zimskih meseci služio mi je vrlo dobro i nadam se da će tako biti i tokom izazovnije letnje sezone.



No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly