May 19, 2017

HIT MINĐUŠE KOJE PRIZIVAJU LETO

Vreme je za leto, a ako je sudeći po nekim od nama najdražih stranica na Instagramu i Pinterestu, ovo su minđuše koje modni stručnjaci vole. I ma koliko da nismo bile fanovi minđuša sa kićankama pre nekoliko sezona, priznajemo da ipak postoje kićanke koje smo volele i tada i sada. Vesele, razigrane, egzotične i najbitnije od svega ne moraju da koštaju NIŠTA!



Kažu da više ponovljena laž postaje istina, kažu da ono što se desi dva puta, desiće se i treći, a mi kažemo ako neki komad nakita ili odeće vidimo na Instagramu više od dva puta, to je trend... Ili baren hit u najavi. 

I šta je to u ovim kićankama drugačije od onih pre? Zabavne su, jednostavne i ono što mi volimo kod dobrih minđuša efektne. Takođe smo sklone tome da obožavamo sve mini trendove koje možemo napraviti kod kuće i za čiji izradu nam sem malo vremena ništa nije potrebno. Ok, malo vremena i malo konca i to je sve. Igrajte se egzotičnim bojama Meksika ili Kube i sa ovim modelom minđuša ponećeva se energija ovih dalekih predela, igrajte se nežnim pastelnim bojama i poželećete da ste na nekom romantičnom venčanju na obalama mora. Savršeno idu uz veoma popularan saten, pa ih lako možete nositi uz kombinezone poput onih koje viđamo na Sabo Skirt i sličnim stranicama. Mogućnosti su neizmerne ali ono što je najveća čar baš ovakvih kićanki je što pozivaju na igru i prizivaju leto. A ima li lepše kombinacije od te? Naš odgovor znate. 

Pogledajte kratak tutorijal kako da napravite ovakve kićanke-minđuše. 




Slika: instagram.com/baublebar; video: instagram.com/thezoeraport

No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly