May 6, 2016

SLOVNE NARUKVICE - SAMO JOŠ JEDAN FLEŠBEK U 90-E?

90-e nam se ove sezone ne vraćaju samo kroz ultrapopularne choker ogrlice već i kroz nakit ukrašen slovima. Radionice ručnorađenog nakita uveliko monogramima ukrašavaju svoje narukvice, dok ljubitelji dizajnerskog nakita pretražuju sajtove u potrazi za rasprodajama originalnog nakita iz 90-ih. 



Ove simpatične narukvice zapravo predstavljaju jednu od varijanti narukvica prijateljstva i u tom smislu zaista na najbukvalniji način možete biti povezani sa svojim prijateljem čije ime, vašu 'tajnu' reč ili znak možete uvek nositi sa sobom. Na prvi pogled ove narukvice su šareni komadi nakita kojima će se najpre radovati deca ali uz pravi odabir detalja, slova i boja, zaista može postati deo vaše svakodnevice. Jednostavne su za izradu, pogotovo jer su danas slovca dostupna u bilo kojoj prodavnici repromaterijala a najlepše od svega je što su potpuno prilagođene vama.
Ono što je zajedničko svim ovim narukvicama jesu slova (ili po koji znak) a ostatak narukvice zavisi od kreativnosti autora, perle, kanap, koža. U zavisnosti od upotrebljenih elemenata može biti manje ili više opuštena, elegantna, ženstvena, a u kombinaciji sa drugim narukvicama mogućnosti su još i veće. Zabavne i trendi, ovakve narukvice mnoge od nas vraćaju u detnjstvo. 

Follow Us @get_sparkly