Jan 3, 2014

Napravite same svoje postolje za nakit

Način čuvanja nakita je veoma bitan ukoliko želimo da te komade nosimo što duže, da ih ne oštetimo i da ih, pre svega, lako pronalazimo kada su nam potrebni. Postoji nebrojeno mnogo načina da same napravite svoj mali kutak za nakit, a ukoliko smatrate da niste dovoljno vešte da ih same napravite savršene kutije nudi i Mashimaro. Ipak, definitivno jedan od najženstvenijih, najromantičnijih i najsimpatičnijih načina jeste čuvanje nakita na takozvanom postolju za kolače. Naravno, osim što možete kupiti jedno takvo postolje ili pronaći staro, možete ga i napraviti.Time osim savršenog mesta za svoj nakit dobijate i fenomenalnu dekoraciju za svoju sobu.


Ono što je fenomenalna stvar kod ovog tutorijala je da gotovo nećete morati u kupovinu već jedino morate malo dublje da zaviriti na tavan ili eventualno zatražite pomoć majke i bake. S druge strane, svesne smo toga da se žene izuzetno vezuju za svoje tanjire i čaše tako da ukoliko ne uspete da im otmete one poslednje komade koji su im ostali od kompleta onda posetite kineske radnje i za male pare pribavite par tanjira i čaša sa postoljem. Ipak, poenta ovog tutorijala i jeste u tome da starim komadima posuđa date novu namenu, zato pokušajte da izbegnete kupovinu. 



Nećemo se posebno baviti cenama i markama lepkova ili sprejeva koje možete koristi jer je na kraju krajeva sve stvar izbora, tj. ponude koju imate u radnjama u komšiluku ili u kućnoj radionici. Po našim proračinima jedan ovakav stalak ne bi trebalo da vas košta više od 500, 600 dinara, pri čemu bi najveći deo novca otišao pre svega na sprej koji košta negde oko 300 dinara. Što se tiče lepka možete koristiti 'superlepkove' koji su napravljeni da bukvalno lepe sve i to, kako kažu reklame, neverovatno snažno. Pa, igrajmo se. 

No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly