Jan 20, 2014

Naivin kreativni kutak - žica, kamenčići i ljubav

Ono čime se Ivana iz Naivinog kreativnog kutka bavi uopšte nije naivno. Štaviše, ova devojka se vešto poigrava bižuterijskom žicom, a rezultate igre često začini perlicama i poludragim kamenjem. Tako su simpatični privesci u obliku vilinog konjica, leptira ili mačke nastali  magičnim  obavijanjem žice u boji srebra ili zlata oko poludragog kamenja.  Čini se da su narukvice Ivanina "uža specijalnost". Bilo da im je osnova od lančića ili kanapa, podjednako su nosive, te možete biti sigurni da neće stajati zaboravljene u nekoj fioci. Pre nego što smo videle ove radove nismo mislile da kanap i poludrago kamenje mogu tako lepo da se slažu. Ivana nas je ubedila da je to moguće. Njene priveske u obliku stilizovanih imena apsolutno pozdravljamo, jer je i na nas taj trend ostavio pozitivan utisak. U gomili lepih komada, odabrale smo one koji su nam se najviše dopali.


Crna narukvica sa zlatnim detaljima, od kojih je najupečatljivija ružica na sredini, nam je odmah privukla pažnju. Veoma je zanimljivo to što je ružica zapravo dugme švajcarske proizvodnje, staro čitavih 25 godina, sa pažnjom čuvano u originalnom pakovanju sve do sada. Sam pogled na narukvicu ukazuje na spoj praktičnog i ženstvenog. Nosiva je pre svega uz dnevne kombinacije, onda kada ne želite da izađete iz kuće bez nakita a nemate preteranu želju za bombastičnim nagomilavanjem aksesoara. Ona će vam obezbediti i upečatljivost i suptilnost. Sama kombinacija zlatne i crne je, slobodno možemo reći, univarzalna za one koji se ne odriču bogatg zaltnog sjaja. Kvalitetan kanap od koga je ispletena čini je pre svega svakodnevnom. Uz sve to, urađena je tako da je veoma prilagodljiva širini zgloba, što je velika prednost pogotovo ako, kao mi, imate jako tanke ruke. I na kraju zaključak je da će te ovu narukvicu voleti i nositi sa osmehom. A takvi komadi nakita su najdraži, zar ne?


Posrebreni lančić uz kamenćiće opsidijana, gorskog kristala i oniksa učinio nam se kao dobra kombinacija. Kad je narukvica prijatno zazveckala na ruci bilo je definitivno da će se rado nositi u različitim situacijama.  Dovoljno tanana da se nosi svakog dana, dovoljno elegantna da posluži kao suptilan detalj u posebnim prilikama. Kuglice opsidijana svetlucaju glamurom, a oniks mističnošću. Uz omiljenu boju srebra sva je prilika da će se ova narukvica visoko kotirati među omiljenim. U gužvi glomaznih narukvica u kutiji za nakit, ova tanka lepotica pravo je osveženje. 


naIvin kreativni kutak


2 comments:

  1. Ima bas slatkih stvari... :) http://ivonalovefashion.blogspot.com/2014/01/filmovi-i-ljubav.html

    ReplyDelete

Follow Us @get_sparkly