Nov 16, 2012

Big&Small - NAKIT MILA

Među bezbroj stranica i profila koje se bave predstavljanjem ručno rađenog nakita nekako smo naišle i na ime Nakit Mila. Kako i otkuda? Ne pitajte. Sasvim površno bacile smo pogled na njihove fotografije i odmah bile zaintrigirane simpatičnim oglicama izuzetno modernog i popularnog dizajna. Model takozvanih 'portiklica' ukrašen je kamenčićima različitih boja, biserima, ali i čipkom. Najčešća baza ogrlica je tkanina crne boje koja je izuzetno zahvalna za rad kao kontarst svetlijm elementima dodatih na površini.  Ipak, eksperimentiše se i sa tkaninama drugih boja. 
Posebna draž posedovanja jedne ovakve ogrlice leži u mogućnosti da gotovo svaki outfit oživi i dobije svoj upečatljiv detalj. Sigurno ćete biti zapažene! 
Svaka ogrlica ima jedan istureni deo sa centralnim motivom u vidu nešto krupnijeg detalja oko koga se gradi čitava kompozicija. Oko vrata se vezuje pomoću lagane satenske trakice ili bakarnog lančića. 
Jednostavno, možete postati vlasnica komada nakita koji neodoljivo podseća na nakit holivudskih diva i francuskih kraljica. Romantika, barok i moderna se udružuju na jednom mestu.

Predstavljamo vam - NAKIT MILA












9 comments:

  1. Nakit je prelep :) Porucila sam dve narukvice, jako sam zadovoljna kvalitetom i izgledom, i planiram uskoro da postanem vlasnica bar jedne ''portiklice'' :)

    ReplyDelete
  2. Predivne su, pozz

    ReplyDelete
  3. Da nema vas ja ne bih znala za tooooooliko dobrih komada nakita!!
    Spasavate mi i kasicu prasicu, izmedju ostalog!! :D

    ReplyDelete
  4. Najlepši i najpovoljniji nakit koji sam videla!

    ReplyDelete

Follow Us @get_sparkly