Aug 27, 2016

KOMBINOVANJE TANKIH OGRLICA UZ CHOKER MOŽE BITI VAŠE TAJNO ORUŽJE ZA KRAJ LETA

Čini se da se uslojavanje ogrlica pojavi kao nova omiljena stvar trendseterki uvek kada im aktuelni trendovi dosade. Osim što pruža priliku da se igrate jednostavnim ogrlicama i lačnićima omogućava i da svaka kombinacija bude jedinstvena i lična. Od privezaka do broja lančića, njihove dužine i materijala od koga su izrađene sve je podložno prilagođavanju. Započnite sa čokerom i nagograđujte.


Jedan, dva, tri i, eventualno četri. STOP! Nemojte ići dalje od četiri jer onda sve može delovati prenatrpano i suvišno. Za skladniji izgled, fokusiran na chokeru, birajte da najduža ogrlica ne prelazi ključnu kost, a za dramatičniji izgled pronađite lančić koji doseže između grudi. Dovoljnio spretni će bez problema kombinovati i dramatičnije, stejtment chokere, ali za nas obične smrtnike jednostavni, minimalistični, tanji lanci su idealan način da se priključimo ovom simpatičnom instagram trendu. 

Što se tiče chokera apsolutno ste slobodni da, kao početna tačka, bude ma koje veličine, boje ili od materijala koji vama lično odgovara. Traka - šira ili deblja, metal - srebo ili zlato, zatvoren ili otvoren, saten ili pliš, dvostruki ili jednom obmotan, bolo tie ili klasičan choker. Bitno je da ostatak kombinacije bude u skladu sa njim.

Započnite sa svim nakitom koji biste mogli da kominujete uz željeni choker, stavite ih ispred sebe, na sebe ili pored odeće koju ćete nositi. A onda oduzimajte jedan po jedan, po boji, veličini, usklađenosti ili jednostavno ukusu. Zaustavite se na 4 a onda još jednom proverite da li je to to. U redu je i ako na kraju ostane samo jedan lančić uz choker. Ne zaboravite da je čitava igra da kreirate ličnu, samo svoju kombinaciju a ne da slepo pratite tuđe korake. Pa, hajde da se igramo... Ovako ili...















No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly