Sep 6, 2014

Fani's secret - Magija tajnovitosti

Ukrala nas je i odvela u svoju priču. Laganu priču, u kojoj svet nije više komplikovan, u kojoj je živeti lepo jednostavno, a voleti duboko još jednostavnije. Onde gde je jednoj devojci potrebno da se više ne opterećuje blještavim sjajem i glamurom i da prirodno uživa u jednostavnosti, tu se otkriva jedna tajna...


Filc, saten, cipka i poludrago kamenje čine tu malu, a tako lepu misteriju. Jedna njena strana je nekako više starinska, u pastelnim bojama kojima se vraćamo kada nas stignu neki posebni mirisi ili muzika. Nežni materijali stapaju se u jos nežnije kreacije i odišu romantikom, onom  romantikom koja je u svojoj staroj a nikako potrošenoj formi. U sred grada punog buke, ova magija je pravo osveženje i pogađa u srž stvari onda kad želite da se suprotstavite prepotentnoj raskoši. Slatka, delikatna i delom detinjasta, ova kolekcija neodoljivo podseća da je pravo blaženstvo života u sitnicama. 






Sa druge strane, poludrago kamenje tu romantiku dovodi bliže savremenom dobu. Kamenčići na kragnicama ili pak kao privesci na ogrlicama začinjeni su tek ponekim parčetom tkanine i to im je sasvim dovoljno da zablistaju punim sjajem. Nema tu nekih složenih formi jer su najlepši oblici već tu, oko nas  - cveće, mesec, leptiri i i zvezde. Potrebno je da samo još jednom uvidimo njihovu lepotu koju prečesto stavljamo na margine svakodnevnog života. Da ih ponesemo oko vrata kao podsetnik da je nepatvorena lepota nadohvat ruke, gde god se nalazili.


















Jedna jako bitna stvar koju smo u ovom slučaju primetile i koju ne viđamo često je fantastična prezentacija radova. Važno je gledaoce uvesti u priču, pokazati im kako ste vi doživeli svoj nakit, a ova devojka je u tome uspela.  Ovaj nakit nas je podsetio (a to nam je često izuzetno potrebno) da slobodno možemo da se oslonimo na dah prošlih vremena, a uz to je minimalizam koji u poslednje vreme sa paznjom ističemo opet opravdao velika očekivanja. Sve u svemu, u pitanju je je isnpirativna kolekcija nakita koju sa toplinom preporučujemo.





1 comment:

  1. Lovely items hun!

    visit me soon on
    http://pearlinfashion.blogspot.com

    ReplyDelete

Follow Us @get_sparkly