May 17, 2013

Nakit u Noći muzeja

Pred nama je jubilarna, deseta Noć muzeja. Biće mnogo lepih stvari za posetiti širom Srbije i prava je prilika da se na originalan način skrene pažnja na sve vredne, a pomalo zaboravljene kulturne vrednosti. Sto se nas tiče, uvek smo na strani umetnosti a posebno na strani nakita. Zato ljubiteljima istog dajemo nekoliko smernica za ovo subotnje veče. 
U Muzeju Vojvodine pogledajte izložbu "Nakit - skriveno značenje". Vratite se na tren u prošlost ukrašavanja i oslušnite priču o tajnama iz arheoloških zbirki. Dozu inovativnosti daće savremeni umetnici, a imaćete i aktivnu ulogu, kažu organizatori. Proverite o čemu se radi na adresi Dunavska 35, Novi Sad.
"Fashion Corner" iz Nisa nudi uvid u nove kolekcije dizajniranog nakita, ali i odeće, unikatnog nameštaja, ilustracija i dekoracija za kuću. Sve to biće predstavljeno uz koktel na adresi Sinđelićev Trg 14/4/4.
Nakit mozete naći na još jednom mestu u Nišu. Naime, "Niški Kreativci" će ispred svoje radnje organizovati izložbu 40-tak autora i to uz specijalne akcijske cene, te vas od 16h čekaju na adresi Plato Vojvode Misica 99.
Sigurne smo da ce u noći između 18. i 19. maja biti još mnogo zanimljivih dešavanja. Potrudite se da što manje propustite.


No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly