May 6, 2013

DZHI DZHA BIDZHE - konkurs za izlagače

Izrada nakita nije nimalo lak posao kao što to mnogima izgleda na početku. Šareni svet perlica možda deluje kao zabava kojom ćete nekome ulepšati dan i ako bude prilike zaraditi mnogo novca. Prvo što ćete shvatiti jeste da je stvaranje nakita jednostavniji deo posla. Predstaviti se i nametnuti se kupcima je momenat kada mogu nastati problemi. Ukoliko je pritom vaš rad nešto drugačiji ili alternativniji od onoga što tržište zahteva problemi su utoliko veći. Podrška ne samo da je dobrodošla već je i neophodna. 

Kafić Ljutić, u ulici Stevana Sremca 5, Beograd, biće domaćin sasvim novog sajma za izlaganje rukotvorina. U prijavi, koja se šalje na mail ljuticc@gmail.com, treba navesti : 

-Ime i prezime
-Umetničko ime (ako postoji)
-Kontakt telefon(nije obavezan)
-2-3 fotografije
-Šta vam je potrebno od iventara za izlaganje?(sto,pano,zid,vešalice i slično)
-Kratak opis radova i broj/veličina prostora koji zauzima(u kvadratnim metrima),cena radova od-do.

Za učešće na sajmu potrebno je uplatiti i 500 dinara na ime troškova organizacije, reklamnog materijala, osveženja u toku događaja. Uplata se vrši lično u samom kafiću do 23. maja, prijave se šalju do 17. maja a izložba je zakazana za 6. jun 2013. godine. 


3 comments:

  1. učestvujem sigurno :)

    https://www.facebook.com/Jocin.nakit.J282

    ReplyDelete
  2. kako bih volela..al nemogu da dodjem :(

    ReplyDelete
  3. Šteta što je sajam ogranizovan baš dana koji mi nikako ne odgovara. Verujem da bi nešto od mojih radova itekako bilo interesantno http://www.facebook.com/pages/Wonderland-by-Milica/165335740282601

    ReplyDelete

Follow Us @get_sparkly