Mar 27, 2018

TRIKOVI ZA BIRANJE NAKITA UZ DUGU I ELEGANTNU HALJINU (MILLYBRIDAL)

Početkom aprila se otvara sezona venčanja, a polako kreću i pripreme za predstojeće maturske večeri kada je potrebno na sajtovima zaviriti i u sekcije Long Prom Dresses i Prom Ball Gowns. Sve to samo znači jednu tešku glavobolju za sve nas žene - kakvu haljinu odabrati i gde je pronaći. U potrazi za svojom idealnom haljinom još jednom smo ostvarile saradnju sa sajtom MillyBridal i i inspiraciju pronašle na njihovom sajtu. 




MillyBridal Prom Dresses 2018 
Ipak, vratimo se našoj temi - nakitu? Da li ste uopšte razmišljali o tome da li je zaista baš svaki komad nakita primeren uz luksuzne balske haljine i da li se u ovim prilikama nosi moderan nakit ili se ipak bira klasika? 

Minđuše, ogrlica, prsten ili narukvica?


Minđuše i ogrlica spadaju u kategoriju nakita koji se najčešće nosi i koji privlači najviše pažnje posmatrača, prstenje i narukvice su tek nijansu manje primećene ali baš tu se i krije njihova moćna sofisticiranost. Kada se u svečanim prilikama bira krupniji nakit, onda izbor najčešće pada na minđuše. I dok su minđuše na šraf mali ali damski momenat, viseće kristalne minđuše su pravi stejtment. 

Sa ogrlicama ne treba preterivati. Svadbe ili mature su svečane prilike i ne treba ih opterećivati masivnim ogrlicama. Siguran izbor su svakako lančići sa priveskom koji imaju sentimentalnu vrednost i koji vam neće smetati u ovim momentima. 
Lep koktel prsten može biti itekako poželjan uz ovakve haljine, dok simpatična narukvica ili sat mogu dodati posebnu dozu elegancije. 

Srebro ili zlato?


Srebro i kristali izgledaju jako lepo u ovakvim prilikama, dok sa zlatom treba biti oprezan, pogotovo ako se nosi bižuterija u ovoj boji. Zlatno obojena bižuterija često može biti previše žuta ili može imati bakarni ton što čini da izgleda jeftino, pa uz ovaav tip haljine svakako neće biti dobar pratilac. 
Ne postoji ni jedan modni zakon koji će vas sprečiti da nosite nakit u boji, posebno lepo izgleda nakit koji je svojom bojom kontrast samoj haljini čime je naglašava i skreće pažnju na nju. Ipak, ne preterujte sa bojama, jer u tom slučaju nakit će u potpunosti odudarati od haljine i neće ispratiti njen elegantni stil. 

Igrajte na sigurno!


S obzirom da su ovakve haljine nešto što se nosi jednom i zatim dugo ostaje skriveno negde u ormanu, možda bi bilo pametno da kod kupovine nakita budete pametni i birate ono što ćete nosiiti i kasnije. Na kraju krajeva, i mi same često u posebnim prilikama jednostavno biramo male kristalne minđuše i tu zaustavljamo sve dalje porive da se dodatno ukrašavamo. 

Kakav nakit vi birate u posebnim prilikama?

Tulle V-neck Sheath/Column Floor-length Draped Prom Dresses

Hot V-neck A-line Silk-like Satin Floor-length with Split Front Prom Dress

Silk-like Satin V-neck Trumpet/Mermaid Sweep Train Side-Draped Prom Dresses

Satin Scoop Neck Ball Gown Floor-length Draped Prom Dresses

Navy A-line V-neck Satin with Ruffles Floor-length Prom Dress

No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly