Jan 12, 2017

LIP RING - POZNATA STARLETA DIKTIRA NOVI TREND U NAKITU

Odmakinte chokere i prstenje za septum (septum ring) jer je Kim Kardasijan upravo pokazala najnoviji i najhrabriji komad nakita koji je ikada nosila - prsten za usnu (lip ring), i tako vec na pocetku 2017. otvorila pitanje - da li je novi trend na pomolu?


Nije prva ali svakako nije jedna od onih od kojih bismo ocekivale da ponesu ovaj komad nakita. Rijana ili Kara Delavinj bi mozda bile nas prvi izbor, ali ipak... Kim je tu da nas sokira, zar ne?
Voleli je mi ili ne, ne moze se poreci da Kim diktira trendove, svesno i namerno, pa nas ne cudi da je odlucila da koketira i sa ovim pank momentom. I to jos kako. Zapocela je na novogodisnjoj zurci, na najglamurozniji moguci nacin, nastavila svojim prvim selfijem sa mamom Kris, na cool nacin, da bi danas na aerodromu, pokazala da lip ring moze da se nosi opusteno i tokom dana. Opusteno u diva stilu, naravno.
Ipak, hajde da zaboravimo sta je i ko je ona i osvrnemo se na zlatnu alkicu na njenoj donjoj usni. Ono sto je gotovo sigurno je da se radi o imitaciji, s obzirom da se zna da starleta nije ljubitelj pirsinga. Time je pokazala da je ovaj komad nakita idealan za sve koji bi da ekseprimentisu sa stilom al bez populanih modifikacija tela (tetovaze, pirsinzi i sl).
Mozda lip ring nece zaseniti cokere ali je odlican nacin da se hrabri ljubitelji septum ringa upuste u novi izazov. Mi samo znamo da nije slucajnost da Kim tri puta za redom ponese neki modni dodatak. Vredi isprobati. Pa makar samo zbog prvog selfija u 2017. godini. Samo hrabro.


No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly