Jan 11, 2017

DA LI I VI ZELITE OVAJ VERENICKI PRSTEN?

Da li imate pravo da ne volite svoj verenicki praten? Pa, ako pitate Keri Bredso to je moguce, ali nedopustivo, a ako pitate Majli Sajrus to je... Pa ok, pogotovo ako je vas verenik Liam Hemsvort. Salu na stranu, cinjenica je da se moze desiti da verenicki prsten ne bude savrsen, a da bi gresaka bilo manje, tu je Pinterest. Ako ste pinovali verenicko prstenje protekle godine vrlo je verovatno da se ovaj savrsen prsten nasao i na vasoj 'tabli'.


Najpre cinjenice: Ovaj prsten je kreacija brenda Raymond Lee Jewelers i izradjen je od 18-okaratnog belog zlata sa centralnim dijamantom u princeza stilu i dva manja dijamanta sa njegove leve i desne strane. I ono najbitnije ovo je najpinovaniji verenicki prsten koji je na svom profilu podelilo vise od 60.000 korisnika.
Lepota ovog prstena lezi u divnom, bajkovotom dizajnu koji gotovo da je ostvarenje sna svake devojke koja je sanjala o princu na belom konju. Da li ga mozete zamisliti na ruci jedne Pepeljuge? I mi. Efektan je iz svakog ugla, upadljiv i romantican. Posmatran sa strane izgleda kao da je ukrasen cipkom a posmatran odozgo nosi posebnu dozu klasike. Nije ni cudo sto pinovan toliko puta, zar ne? Dobrodosli u klub.

1 comment:

  1. Prsten je divan i upravo ovakav prsten je za mene pravi verenicki. Imala sam priliku da licno biram verenicki prsten i imam slican. Jenina mana kod njega je sto ne mogu svakodnevno da ga nosim jer "dijamat" malo smeta posto je ispupcen.

    ReplyDelete

Follow Us @get_sparkly