Jan 22, 2017

INFINITY JEWELLERY BOX - KONCEPT KUTIJE IZNENAĐENJA SA NAKITOM PO PRVI PUT U SRBIJI

Da li ste čuli za pretplatu na kutije iznenađenja? Za one sa kozmetičkim proizvodima sigurno jeste, ali da li ste znali da su u svetu veoma popularni i servisi za pretplatu na kutije sa nakitom?


Infinity jewellery box je mlad pretplatnički servis koji ima nameru da svoje iskustvo sa sličnom kutijom sa knjigama prenese i na polje nakita. Njihova namera je da prioritet imaju mladi kreativci koji se bave ručnom izradom nakita, iako nista manje neće biti zastupljen i onaj, takozvani, komercijalni nakit.
Broj komada nakita će varirati iz meseca u mesec ali nam iz Infinity-ja obećavaju da će ih uvek biti "...više od 4, sigurno".
Sadržaj svih kutija na mesečnom nivou će biti isti ali ce biti varijacija na temu motiva, boja, materijala... Povremeno ce se u kutijama nalaziti i tematski sadržaj koji prati značajne događaje i praznike, pa će tako prva kutija biti u znaku Dana zaljubljenih.
Vrednost kutije će uvek biti veća od pretplate koja iznosi 1000 dinara (plus troškovi isporuke). Prijava za prvu kutiju će trajati do 5. februara, više informacija OVDE.

SVE RADIONICE KOJE SU ZAINTERESOVANE DA SE NJIHOV RAD NAĐE U INFINITY JEWELLERY BOXU MOGU SE JAVITI OVDE.

KAKO FUNKCIONIŠU KUTIJE SA NAKITOM U SVETU?

Ovakvi servisi su u svetu veoma popularni, i mogu funkcionisati na više načina, pa tako neretko svoje kutije imaju i brendovi nakita. Pure Vida kutija koja košta 15$ sadrži 3 narukvice iz najpopularnije i najnovije kolekcije ovog brenda, u vrednosti od 50$.
Rocksbox je još jedan veoma popularan ali i zanimljiv servis koji sarađuje sa više od 30 dizajnerskih imena, medju kojima su i Kate Spade i House of Harlow (brend iza kog stoji Nikole Rici). Ovaj servis funkcioniše po principu iznajmljivanja. Naime, na ovom sajtu kreirate profil na osnovu koga stilisti biraju nakit za vas tako da možete iznajmiti 3 komada. Kada vam oni dosade mozete ih jednostavno vratiti i zameniti za tri nova.
Pretplatom na HangSquad svakog meseca dobijate 2 para minđuša, dok se u Bijoux Box-u svakog meseca nalazi 3 proizvoda i jedan proizvod iznenađenja. Pretplata na Bezel Box iznosi oko 35$, ali je vrednost sadržaja kutije uvek veća od čak 150$.
Upravo tu leži tajna ovih kutija iznenađenja, za fiksnu cenu koja je izuzetno pristupačna dobijate proizvode u višestruko većoj vrednosti. Gotovo svaki od ovih servisa na svom sajtu ima upitnik na osnovu koga se formira sadržaj kutije, jer njihova misija je pre svega da svako za malo para dobije kvalitetan nakit koji će nositi.

Bilo je vreme da ova ideja pronađe svoj put do našeg tržišta. Nakit i iznanđenje, zvuče kao idealna ženska slabost? Sada je red na Infinity Jewellery Box tim da nam se zavuče po kožu. Mi čekamo...

No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly