Aug 16, 2016

PRATITE TREND: KIM K JE REKLA 'DA' CHOKER OGRLICAMA OD TEKSASA

Ove sezone, a slobodno možemo reći i čitave godine, apsolutni trend su choker ogrlice i ne bismo mogli da izbegnemo priču o njima i kada bismo želeli. A ne želimo. Zato i nije čudo što poznate ličnosti stalno pronalaze nove načine da ih ponesu (malo) drugačije od drugih. Najnoviji član trendi choker porodice su definitivno teksas chokeri. 


I mada smo gotovo sigurne da ovu ogrlicu nismo prvo videle na rijaliti zvezdi Kim Kardašijan, činjenica je da su mnoge cool devojke oberučke prihvatile ovaj novi momenat. Ne možemo se oteti utisku da je sve u vezi chokera krajnje jednostavno pa verujemo da se tu donekle i krije tajna njihovog uspeha. Brza moda zahteva brze modne dodatke, a čini se da od choker ogrlica brže ne postoji. Ako vam je namera da ispratite ovaj trend u najavi sve što vam je potreno je malo teksasa koji možete dodatno ukrasiti kristalima, ali ga možete i nositi bez ikakvih detalja. Samo ga dodatno 'uništite' po ivicama i potpuno neočekivano začinite svoju malu crnu haljinu, baš kao Kim. 

Početkom godine je izgledalo kao da će pliš biti hit 2016. godine, međutim tokom proleća i leta teksas je preuzeo tu titulu, iako možda to i ne biste rekli na prvi pogled. Rijanine čizme, Selenin teksas bikini ili choker oko vrata Kim K to sigurno potvrđuju. A ima tu i malo čuvenog Britni-Džastin momenta... Mnoge radionice na sajtu Etsy već predstavljaju svoje varijacije na temu, da li ste i vi spremni da se okušate?












No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly