TOP 4 POTPUNO NOVA TRIKA SA NAKITOM

Nikad dosta trikova koji će vam pomoći da olakšate i ulepšate svakodnevnicu, zar ne? Redizajnirajte stari nakit, učinite ga nosivim ili ga pak iskoristite za kreiranje tašni ili obuće - evo kako.1. Obnovite stari nakit uz pomoć srebrne samolepive folije.


Ne može se reći da je ovo kvalitetan način renoviranja starih komada, ali sigurno jeste zanimljivo i vredno isprobati. Kada lepite foliju, pritiskajte od sredine prema krajevima kako vazduh ne bi ostao ispod nje.

2. Kartonska kutija + delovi ogrlica + prstenje - elegantna tašna


Prosto neverovatno zvuči da otmena tašnica može nastati od tako jeftinog materijala. Ipak, ko zna? Samo na početku "izbrusite" jednu ivicu poklopca kako bi mogao da stane u drugi, veći deo. Koristite silikonski lepak za spajanje, a na kraju zalepite i prstenje umesto ručice. Iako morate biti nežne sa upotrebom ove rukotvorine, sigurno je da izgleda vrlo simpatično.
3. Osvežite stare štikle cirkonima


Ukoliko su vam dosadile stare, jednobojne cipele, dodajte im dozu glamura. Upotrebite cirkone i ukrasno kamenje sa nekog od komada nakita koje više ne nosite i zalepite ih na gornji deo štikli.
4. Olabavite prejake minđuše na klipsu


U ovom videu precizno je objašnjeno kako da minđuše na klipsu koje su vam zadavale bol ponovo učinite nosivim.

You Might Also Like

0 comments