Mar 15, 2016

NAKIT NAJPOZNATIJIH JUNAKINJA IZ CRTANIH FILMOVA

Ne zaziru ni ženski likovi iz crtanih filmova od nakita. Mnogo puta sa uživanjem gledane, praćene iz avanture u avanturu, ove dame odabrale su komade u skladu sa svojim ličnostima.



1. Vilma i Beti su tipične žene, nezavisno od kamenog doba u kome žive. Vole da se ukrašavaju, te obe nose ogrlice. Vilma se odlučila za bele perle oko vrata, usklađene sa njenom haljinom, dok je Beti odabrala  nešto slično današnjim popularnim čoker ogrlicama - crnu traku sa svetlim priveskom.



2. Izgleda da Oliva, Popajeva žena, voli diskretan nakit. Ona je na fotografijama često bez ikakvog komada na sebi, mada se može naći i sa malim, belim ili žutim, minđušama "na šraf".





3. Zato Beti Bup itekako voli upečatljive ukrase. Ne odvaja se od svojih minđuša u boji zlata, prstenja i narukvice. Bez njih ne bi ni bila toliko famozna.



4. Čuvena Pokahontas je još lepša sa svojom  ogrlicom. Plava boja u kombinaciji sa belim priveskom savršeno paše uz njen ten i kosu.


5. Mardž i Lisa Simpson imaju sličnosti sa Vilmom iz "Flinstonovih", bar kada je nakit u pitanju. Lisi se takođe dopadaju krupne, bele perle, dok njena mama iz epizode u epizodu šeta perle u crvenoj boji.


6. Ejpril O Nil, kao i mnogo poslovnih žena, nema puno vremena za doterivanje. Zato pored jednostavne žute uniforme na ruci ima samo beli sat. Sve ostalo ometalo bi je u vratolomijama koje izvodi sa Nindža kornjačama.


7. Mini Maus se u velikoj meri oslanja na svoju prirodnu lepotu, te ne dodaje nakit za sebe. Njen zaštitni znak, velika, uglavnom tufnasta mašna, tu je da nadoknadi nedostatak drugih ukrasa.


8. Fiona, Šrekova izabranica, nije pristala ni na šta manje od tijare. Pored ovog kraljevskog ukrasa, ona ponekad nosi i delikatan lančić sa priveskom.



9. Štrumfeta je skromnija i u jednostavnom štrumfovskom životu njena bujna, duga kosa dovoljno je zapažena. Zato se ova lepotica plave kože ne bavi mnogo nakitom.



10. Najseksipilnija od svih, Džesika Rabit, više se ističe svojim atributima nego nakitom. Male minđuše u boji zlata su sasvim dovoljne da naglase njenu zanosnu lepotu.


Diznijeve junakinje su pak posebna kategorija. One i njihov nakit toliko su inspirativni da je stvoreno vereničko prstenje u čast Diznijevih princeza. 

Follow Us @get_sparkly