Summer is STILL in my hair

Kad kažemo "nakit", najpre mislite na ono što se nosi oko vrata, ruku, na ušima i prstima? I mi. Ali, ima i onog za telo (body chain), manžetne, kragne, pa i za kosu. Nismo do sada pisale o njemu, ali to ne znači da ga nismo primetile. Ako poželite da glavu ukrasite nekim od ovih komada, možete biti sigurne da neće ostati neprimećeno. Ima toliko radionica koje se bave ovim ukrasima, i najviše je komada za one koje vole indijski ili stil iz popularnih turskih serija. Ali, nema potrebe da se ograničite samo na metal. Uvek možete da eksperimentišete sa kožnim trakama ili famoznim percima. A leto je pravo vreme za eksperimente, zar ne?
Ipak, ne zaboravite da nasjajniji ukras glave mora biti sama kosa. Nikakav nakit, koliko god bio lep, neće sakriti suve, beživotne, oštećene vlasi. Leto jeste pravo vreme za eksperimente, ali je i vreme za zaštitu kose od isušivanja i uticaja morske soli. A ako je kosa obojena, treba joj još više nege. Ja sam poželela malo sunca u kosi još pre više od godinu dana i ofarbala je STILL-ovim kolor šamponom u boju svetlog lešnika.


Ne treba da vas zavara to što se radi o kolor šamponu - toliko je trajna boja da su me drugarice pitale: "Ček, sigurna si da nije farba?" Da ne pominjem koliko se jednostavno i brzo nanosi - aplikator na vrhu bočice je pun pogodak. Cena - savršena za studente. :) Pošto smo STILL i ja ostvarili dobar prvi kontakt, okrenula sam se i šamponu i balzamu sa eteričnim uljem pomorandže.

Najpre - miris. Ništa ne ide bolje uz leto od citrusne note pomorandže, bar ne za mene. I ne, ne miriše samo dok je u boci; miris je ostao u kosi dugo nakon što se osušila. Koren moje kose se brzo masti, posebno leti, a ovaj proizvod je namenjen upravo protiv tog problema. Dopalo mi se prijatno škripanje kose nakon pranja, obećavalo je. Posebno mi se svideo osećaj glatkoće nakon ispiranja balzama.

Rezultati nisu izostali - mirišljava, glatka kosa koju ne moram da operem već na kraju narednog dana, što je bilo ogromno olakšanje. Još 2 STILL-ova proizvoda postali su deo moje police u kupatilu. Mislila sam da je reklama sa sloganom o "kosi našeg podneblja" samo joše jedna marketing fora, ali uverila sam se da nije tako.
Da se vratim na početak - nakit za kosu je obavezan detalj ovog leta. Igrajte se bojama i materijalima, uskočite načas u neku novu ulogu, dopustite da vas avgust zavede...Ali, za potpuni summer feeling nakit za kosu kombinujte samo sa negovanom kosom. Efekat će samo tad biti pravi.
Sve savete o nezi kose, korišćenju STILL preparata možete naći na njihovoj FB stranici. 

You Might Also Like

0 comments