Jul 3, 2013

Street Style Banja Luka by Dasha Gajić

Jun nikako nije mogao da se odluči da li će nas častiti lepim vremenom i suncem ili ipak kazniti kišom i prohladnim danima. Nekako se čini da smo dobijali i jedno i drugo u ekstreminim merama i sa naglim prelazima pa nismo mogli potpuno da uživamo ni u čemu. Ipak, uz malo pozitivne energije lako ste mogli da prevaziđete depresivno sivilo i da ga razbijete divnim nakitom koji će uneti vedrinu u dosadne outfite. Možda baš zato ulice Banja Luke nikad nisu bile šarenije.Čini nam se da se crvena boja nametnula kao ultimativni odgovor na oblake koji su mogli da iznenade u bilo kom trenutku. Masivne ogrlice su zablistale u punom sjaju a svojih pet minuta su dočekale i narukvice. 

Uvek kada poželite da unesete novu energiju u svoj dan, učinite to uz dašak crvene. Masivne ogrlice najčešće se izrađuju tako da budu simetrične i skladne, od perlica relativno istog oblika ili veličine. Zašto ne biste razbili šablon? Oblik , veličina i boja detalja mogu biti potpuno proizvoljni ali dobro usklađeni tako da ćete zapravo dobiti univerzalan komad nakita, nosiv uz razne kombinacije.

Žuto i zeleno su definitivno jedna od najvedrijih kombinacija. Neka jedna od njih bude dominantna ali je obavezno upotpunite drugom. Videćete kako vaša pojava zrači. Za svakodneve kombinacije srebro je definitivno bolji izbor. Lanac je ovde neka vrsta podrške pletivu zato ne treba dozvoliti da skreće pažnju sa njega.

Omiljena tema ovih dana su narukvice. Znate šta? Nemojte razmišljati mnogo, zavirite u vašu kutiju sa nakitom i kombinujte. Ne možete pogrešiti. 

Mustaći. Da li treba uopšte pričati o njima? Trendi su, slatki su, univerzalni su.  Morate ih imati!

Kristali su jedan od suptilnijih detalja koje možete nositi ovog leta., a njihova boja će doći do izražaja  pogotovo sa crnom. Još jednom ćemo skrenuti pažnju na asimetriju koja se izgleda uvukla u kreativnost Banjalučanki. Drugi detalj je sigurno ovaj cvet, jarko pink boje koji povezuje narukvicu, ogrlicu i outfit. Savršen balans je ključ uspeha.

Boje, boje i još boja. Evo malo zlatnih lančića i u dnevnoj kombinaciji. I da, opet crvena. 

Malo mirnija ogrlica koja je dovoljno efektna. Jednostavni elementi su mudro ukombinovani u složenu celinu  koja savršeno paše uz jednu ovako ozbiljniju, belu košulju. 

Pastene nijanse su jedan od najdivnijih detalja koji se nametnuo ovog proleća, a evo vidimo da ćemo ih nositi i tokom leta. Uz to kragnice i dalje ostaju veoma aktuelne pogotovo one koje su urađene na malo drugačiji način. Ženstvenost i originalnost nikad ne izlaze iz mode. 

No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly