Jul 9, 2013

Dee Ravishing Project

Dijana Sinanović, koja stoji iza brenda Dee Ravishing Project, poseduje supermoć da od svake devojke napravi princezu. Ili možda boginju? Dovoljan je pogled na njen nakit kako biste dobili odgovor.


Da li ste razmišljale o glamuru ovih dana? Mi vam predlažemo da počnete. Ne postoji neki poseban razlog, ali eto možda je vreme da žene konačno (opet) postanu dame, da sebe časte gotovo kraljevskim bogatsvom, oduzmu dah i zablistaju.


Dizajnerka je bez pardona koristi sva moguća sredstva kako bi mudro na vratove svojih mušterija donela glamur koji smo nekako zaboravile u fiokama nekih prošlih vremena. Dee čini da se dah satrog Holivuda ponovo uvuče uvečernje toalete a kristalni sjaj postaje stejtment bez alternative. Već pri prvom susretu jasno vam je da ćete želeti da napravite svoj lični kofer sa blagom.



Počnite od masivnih ogrlica sa vintage momentima i atmosferom sa bogatih evropskih dvorova. Uz minimalistički usku, zavodljivu haljinu ovakav komad nakita će vam omogućiti apsolutnu dominaciju. Ostavite  za trenutak po strani sve ono što definišete kao malo i slatko i prigrabite nešto što je sve samo ne minijatura. Od nakita za stopala, do masivnih kruna za nekrunisane kraljice, od nakita za nokte koji je dostojan Šarliz Teron u ulozi Snežne Kraljice do prepoznatljivih minđuša. Dee govori jezikom luksuza.



S obzirom da su masivne ogrlice popularne već nekoliko sezona autori se često trude da ponude svoju verziju. Dijana Sinanović je uspela da sve podigne na jedan viši nivo, liši svoj rad univerzalnog nizanja lanaca i kristala i posveti se detaljima. Vreme je za bal i zato...




Ostatak ponude pogledajte na fejsbuk stranici DEE RAVISHING PROJECT

Follow Us @get_sparkly