Jun 3, 2013

Street Style Banja Luka By Dasha Gajic


Više puta smo napomenule da nam je jedna velika ljubav fotografija. Mnogo je tačaka u kojima se fotografija susreće sa modom i nakitom, pa se nekako čini da ljubav prema jednoj oblasti vuče i ljubav prema drugoj. Ukoliko ih posmatrate kao dve divne umetnosti, onda ćete ih voleti još više. 
Daša Gajić je uspela da sve to savršeno izbalansira kroz Street Style Banja Luka by Dasha Gajic. Ne postoji savršeniji način da se trendovima uđe u trag, da se ti isti trendovi razbiju ili ojačaju, nego li kroz fotografije koje ih prenose na društvene mreže. Možete ih prihvatiti ili ne, možete im se suprotstaviti ili ih osporiti, ali ono što je aktuelno lako se umnožava i preplavljuje ulice. Upravo Daša je osoba koja ih beleži  za nas, poput čuvenog Bila Kaningama

Od danas u saradnji sa njom imaćete prilike da jednom mesečno vidite šta je to što Banjalučanke nose kao detalj koji upotpunjuje njihov izgled. Malo inspiracije i savršena podloga za upoređivanje onoga što je aktuelno u regionu. 
Uživajte!

Sve nijanse plave su pravi pogodak ove sezone, posebno ukoliko se nadovezuju  i prelaze  jedna u drugu. 'Ombre efekat' ne jenjava i definitivno treba iskoristiti sve njegove prednosti kako biste oživele svoje kreacije. Savršen primer je ova ogrlica na kojoj se plava našla u kombinaciji sa sve popularnijim zlatom.

Karike su uvek dobro rešenje. Jednu ovakvu ogrlicu treba obavezno posedovati. Zapravo  preporučujemo vam da je imate u srebrnoj i zlatnoj varijanti jer ćete onda zaista imati nešto što će vam u trenutku i u žurbi biti savršen izbor, bez greške. 

Tirkiz i leto jednostavno idu zajedno. 

Zlato nam već neko vreme poručuje da polako dolazi trenutak kada će se vratiti u velikom stilu. Možda je sada pravi trenutak za to. Zlatno u kombinaciji sa belom bojom daje jedan elegantan pečat. Jedna ovakva ogrlica savršena je za dnevne kombinacije poslovnih dama, ali će svakako biti podjednako uspešna dopuna njihovim večernjim varijantama.

Ne zaboravite da pronađete savršen brošić jer popularne košulje sa visoko zakopčanom kragnom jednostavno deluju prazno bez njih. Crna podloga sa belim, crnim i zlaćanim perlicama  je savršen početak.



Oslobodite vrat i fokusirajte se na ruke. 

Budite originalne. To ne treba ni naglašavati posebno, zar ne? 

Imate li utisak da su ovakve ogrlice već duže vreme must have?  Definitivno! Pored karika  uspeešno uspevaju da se održe na tronu. Primetićete da se opet vraćamo na kombinaciju zlatno, crno, belo!

Vratimo se konstataciji od malopre da je vreme da se oslobodi vrat. Zašto ovog leta ne biste posvetile pažnju obnavljanju svoje kolekcije narukvica? Broj 4 je magičan kada su u pitanju narukvice. Evo savršenog predloga. 

Ukoliko niste ljubitelj nakita samo jedan ovakav  masivan prsten, neutralne boje, će vam omogućiti da svoj izgled upotpunite nečim što je istovremeno efektno i neopterećujuće. Nema potrebe za gomilanjem kada je jedan detalj dovoljno upečatljiv. 



1 comment:

Follow Us @get_sparkly