Jun 12, 2013

NinjaMačke Naopačke

Zamislite da možete da birate - biti nindža ili biti mačka... Zapravo, nemojte da birate, jer cool ljudi ne veruju u biranje, oni jednostavno budu i jedno i drugo. Zašto da ne? Zašto ne biti i nindža i mačka u isto vreme? Previše cool!
NinjaMačke su misteriozno odbile da otkriju svoj pravi identitet. Naivno smo očekivale da ćemo se kroz par novinarskih fora uvući u njihov fantastični svet ali nismo uspele. Zapravo, možda se i nismo dovoljno potrudile da otkrijemo ko su mačke, jer nismo želele da uništimo svu tu suptilnu misteriju koju sa sobom nosi opasna, vrtoglava i zagonetna sintagma NinjaMačke Naopačke. 
Sve one fraze koje nam se tako smelo uvuku u svakodnevni govor i koje postanu neka vrsta našeg zaštitnog znaka sasvim lako mogu postati detalj na ogrlici koji će obeležiti i vaš stil oblačenja. Jasna i nedvosmilena poruka koju ćete poslati slučajnim prolaznicima ili namernim sagovornicima zapravo je karakteristika srednine u kojoj živite, načina na koji se šalite ili možda čak odraz vaših uverenja. Čitava vaša ličnost može biti definisana kroz jednu reč ili sintagmu laserski usečenu u klirit, imitaciju stakla. Estetski vas možda neće zadiviti ove ogrlice, ali one i nisu tu da bi vam ponudile tako nešto. Zahvaljujući njima bićete cool, urbani i svoji, a tek to je ona prava lepota svakog od nas. Uz sve to oko vrata možete poneti i malo ironije koja će pogoditi baš one koji se pronađu u njoj. Bićete primećene, to je siguno,to je ono mačkasto kod ovog nakita. 
I kao što same NinjaMačke rekoše inspiracija dolazi u sitne sate, sa umorom, kada svaki dijalog pomalo izgubi logičnu nit i smisao. A zašto sve mora imati smisla? Zašto nekad ne bismo eliminisali smisao i prepustili se zabavi, smehu, besmislenim poštapalicama i novosklepanim izrazima? I zato danas budite i nindže i mačke...Naopačke!

Predstavljamo - NINJAMAČKE NAOPAČKE





















1 comment:

Follow Us @get_sparkly