Nov 18, 2012

Jewelry and the city - OLIVIA PALERMO


Iako nam nije bila namera da se ovim tekstom vežemo za prethodni ipak se to nametnulo samo od sebe. Dama koju smo ovog puta izabrale kao modernu ikonu stila prepoznatljivu po svom nakitu pravi je zaljubljenik u već pomenute 'portiklice' pa je Nakit Mila bio zapravo idealan uvod u predstavljanje dragocenosti koje poseduje i promoviše OLIVIA PALERMO
Olivia Palermo je mlada Njujorčanka koja je vrlo brzo privukla pažnju svetske modne javnosti. Izvukavši se iz anonimnosti u rijalitiju “The City”, ona je danas poznata 'socialite'. Ovaj izraz označava osobu koja se kreće u visokim krugovima i druži sa poznatim ličnostima, a sama nema konkretno zanimanje. Iako na prvi pogled ovaj izraz ima negativnu konotaciju, to nije zaista tako. Gospođici Palermo to je omogućilo da postane priznata trendseterka, snima editorijale i bude zaštitno lice mnogih reklamnih kampanja. I ona kao i većina poznatih lepotica jednostavno predstavlja paradu poznatih brendova, međutim za nju je specifičano to što je uspela da izgradi svoj stil, stil moderne Njujorčanke. Upadljive, masivne, statement ogrlice, upečatljive minđuše i još upečatljivije prstenje je ono po čemu je prepoznatljiva i svako ko je pogledao barem neki njen editorijal kasnije lako može da prepozna i isprati njen stil.  Zato vredi videti editorijal za magazin Rabat, gde je u prvi plan došao upravo nakit. Ništa manje prefinjena je i kampanja za španskog proizvodjača nakita Carrera y Carrera, gde promoviše kolekciju “Musica”. 
Dobro joj stoji, je l’ da?
























5 comments:

  1. Besided the fact that I love her shootings she has an amazing jewellery collection!

    http://so-st-yle.com/

    ReplyDelete
  2. Prelepa je. Podseca me na kombinaciju Anabele Funky G i Emine Jahovic. Na stranu to sto ne slusam njihovu muziku, ali obe su bas lepe zene, i to se ne moze poreci :)

    Kada budete imale vremena, svratite da se druzite sa ostalim EX YU bloggerima, pionirima: http://creactiveallaround.blogspot.com/2012/11/ex-yu-blog-party-pioniri-maleni-in.html

    Aleksandra

    ReplyDelete
  3. Ne postoje rijeci kojim bih opisala koliko ludo volim nju, a tek njen stil! Ona mi je vec odavno glavni izvor inspiracije!
    Stoga, vam veliko hvala, za ovaj divan post!

    <3

    ReplyDelete
  4. SO beautiful! Love her outfit!

    Hand Bag Shoes

    ReplyDelete

Follow Us @get_sparkly