Apr 26, 2018

TRENDOVI KOJE SMO VOLELI PROŠLE, A VOLIMO IH I OVE SEZONE

Poslednjih godina smo navikli da trendovi u modi traju jako kratko, pa se više govori o instant ili brzim trendovima, nego o modi koja obeležava čitavu generaciju ili deceniju. Iako ista pojava vlada i u svetu nakita ipak slobodno možemo reći da postoje i oni trendovi koji se zadržavaju duže od sezone. Takav je slučaj sa ovih 5 trendova koje smo voleli prethodne, a svakako ćemo ih voleti i ove sezone.



Kićanke (ne posustaju)

U prvom naletu kićanki, priznajemo, bile smo među onima koji ih nisu voleli i na momente bili njihovi protivnici. U drugom talasu smo ipak, bile mnogo blagonaklonije i, čak, pomalo njihovi fanovi. Mnogo romantičnije i zabavnije, ove kićanke prizivaju letu i zabavu, pa ne čudi da se njihovo šarenilo zadržalo duže od jedne sezone. 

Parfois, 859,00 din


Alke sa zaokretom 

O alakama i njihovoj popularnosti prethodne sezone, ne treba govoriti. Što se nas tiče reč je o apsolutnoj i neprolaznoj ljubavi prema ovom komadu nakita. Međutim, slobodno možemo reći da smo podjednako veliki fanovi i njihove 'apdejtovane' varijante kada im se, u stilu 90-ih, dodaju privesci. Manji ili veći, ali uvek beskrajno simpatični.

H&M, 799,00 din

Ogrlice u slojevima 

Nizanje tankih ogrlica u  nizove od 3 ili 4 lančića nije trend od prošle godine. Zapravo mi smo o tome pisale pre nekoliko godina OVDE. Ali prošle godine se tu negde provukao i jedan detalj koji im je doneo neverovatnu popularnost na Pinterestu - religiozni motivi poput medaljona sa likom Device Marije i krst. Kako stvari stoje, uslojavanje tanjih ogrlica će i ove sezone biti jako trendi.


Chokers & Unicorns, 1150,00 din

Žensko pečatno prstenje

Pečatno prstenje je odvajkada simbol statusa, pa ne čudi da ga u 21. veku itekako vole i žene i nose kao simboličan modni detalj. O muskom pečatnom prstenju smo pisale OVDE a  o ženskom OVDE. Bilo kako bilo radujemo se da će ovaj trend potrajati i držimo fige da zaživi i kod nas, jer ovde, u Srbiji ga još uvek čekamo. 

Parfois, 859,00 din

Geometrija

I evo je, njeno visočanstvo geometrija, i to jedina koju volimo. Na nakitu! Nećemo posebno govoriti o njoj, samo ćemo kao i prošle godine OVDE ponoviti... Gde god nađete geometriju, zgrabite je ODMAH!


Studio Glina, cena na upit

No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly