Jan 7, 2017

INSTAGRAM HIT: METALNI BOHO CHOKER (Born Pretty Store)

Kineski sajtovi, kao što je Born Pretty Store, su odličan način da za svega nekoliko dolara ponesete nakit koji ste dosada viđali samo na društvenim mrežama. Velika prednost njihovog nakita je to što ne poseduje karakterističan metalni miris, niti posle dužeg nošenja ostavlja tragove na koži, zbog čega zaista i vrede svog čekanja (30 Dana) i svakog dinara/dolara. Boho choker u boji srebra je još jedan odličan dokaz za to. 




Kada su u pitanju choker ogrlice generalno imam problem sa tim sa su mi velike, odnosno široke. Vodim se logikom da je ova vrsta ogrlice predviđena da bude potpuno pripijena uz vrat pa sam sva, odnosno dugačke. Razumete? I zato sam svaki put veoma razočarana kada shvatim da mi ogrlica ne stoji na način na koji želim. To može biti posebno problem sa metalnim chokerima. Ovaj je odgovarao. U potpunosti! Standardne dužine od 30cm i sa dodatnim lančićem ova ogrlica gotovo savršeno ispunjava svoju ulogu i sasvim lako može postati omiljeni komad nakita. Ikada!

Drugo iznenadjenje moze biti cinjenica da je ogrlica veoma lagana, ali na onaj pozitivan nacin kada se radi o metalnom nakitu, a da pritom ne izgleda jeftino. Naime, ogrlica ne opterecuje vrat ali se nemate utisak jeftinog metala oko vrata. Posebnu car daje mu to sto je metal u boji starog srebra. Pored toga vazno je znati da i pored dugog nosenja uz sam vrat ne ostavlja tragove niti izaziva svrab, sto cesto moze biti reakcija na bizuteriju.

Sto se tice dizajna moram da navedem primer druga koji svaki put kada me vidi sa ovom ogrlicom prvo kaze 'Jel to Konstantinovo?'. Salu na stranu, dizajn zaista moze asocirati na stari rimski ili grcki nakit, medjutim najbliza asocijacija je ipak gipsy, odnosno bohemijan. Nacinjena je iz niza elemenata plocastog oblika, zanimljive i pomalo zaboravljene ornamentike koja je dozivela povratak sa boho nakitom. Model je jako instagramican, i iako se moze nositi bez obzira na sezonu, ipak je idealan letnji komad nakita. Zabavan je i moderan, sa nekom mladalackom energijom. Ne bismo mu dale epitet elegantnog, nikako, ali lako moze postati univerzalan ako imate hrabrosti da eksperimentisete.

Kao i uvek Born Pretty Store proizvodi na vasu adresu stizu za nekih 30-ak dana a uz nas kod VIT10 imate 10% popusta na sve proizvode koji vec nisu na akciji. Ukoliko zelite da budete u toku sa svim novitetima na sajtu pratite ih i na instagramu @bornprettyjewelry a ogrlicu pronadjite na linku ispod slike dole.



Retro Geometric Short Collar  



No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly