Jan 11, 2017

DA LI I VI ZELITE OVAJ VERENICKI PRSTEN?

Da li imate pravo da ne volite svoj verenicki praten? Pa, ako pitate Keri Bredso to je moguce, ali nedopustivo, a ako pitate Majli Sajrus to je... Pa ok, pogotovo ako je vas verenik Liam Hemsvort. Salu na stranu, cinjenica je da se moze desiti da verenicki prsten ne bude savrsen, a da bi gresaka bilo manje, tu je Pinterest. Ako ste pinovali verenicko prstenje protekle godine vrlo je verovatno da se ovaj savrsen prsten nasao i na vasoj 'tabli'.


Najpre cinjenice: Ovaj prsten je kreacija brenda Raymond Lee Jewelers i izradjen je od 18-okaratnog belog zlata sa centralnim dijamantom u princeza stilu i dva manja dijamanta sa njegove leve i desne strane. I ono najbitnije ovo je najpinovaniji verenicki prsten koji je na svom profilu podelilo vise od 60.000 korisnika.
Lepota ovog prstena lezi u divnom, bajkovotom dizajnu koji gotovo da je ostvarenje sna svake devojke koja je sanjala o princu na belom konju. Da li ga mozete zamisliti na ruci jedne Pepeljuge? I mi. Efektan je iz svakog ugla, upadljiv i romantican. Posmatran sa strane izgleda kao da je ukrasen cipkom a posmatran odozgo nosi posebnu dozu klasike. Nije ni cudo sto pinovan toliko puta, zar ne? Dobrodosli u klub.

3 comments:

  1. Prsten je divan i upravo ovakav prsten je za mene pravi verenicki. Imala sam priliku da licno biram verenicki prsten i imam slican. Jenina mana kod njega je sto ne mogu svakodnevno da ga nosim jer "dijamat" malo smeta posto je ispupcen.

    ReplyDelete
  2. Gde ima da se kupi slican prsten ovom sa slike? Prsten je predivan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na žalost nemamo informacije gde je moguće kupiti nešto slično. Moja drugarica ima sličan verenički prsten koji gledano sa strane izgleda kao Ajfelov toranj, ali se radi o prstenu koji je godinama bio u porodici njenog verenika. Možda da pokušate sa antikvarnicom? Pozdrav i puno sreće u potrazi :)

      Delete

Follow Us @get_sparkly