Sep 8, 2015

Jesenji prodajni bazar u Klubu Dvorištance

Kraj meseca u Klubu Dvorištance rezervisan je za sve umetničke duše spretnih prstiju. Freedom Art Freedom organizuje jesenji prodajni bazar 26. i 27. septembra. Svi oni koji se u Beogradu i okolini bave rukotvorinama pozvani su da se prijave i podele svoju kreativnost sa kolegama i posetiocima. 




Beograđani i Beograđanke veštih ruku, kao i oni iz okoline,  ponovo imaju priliku da izlože svoje radove.  U Klubu Dvorištance za kraj septembra planira se jesenji prodajni bazar. On će biti održan 26. i 27.septembra, i to u okviru već tradicionalnog bazara "Naših ruku delo" koji na ovoj adresi okuplja kreativce već pet godina. Svi zainteresovani imaju šansu da u ulici Branka Krsmanovića 14 predstave svoj nakit, modne aksesorare, predmete stvorene dekupaž tehnikom i ostale ručno kreirane sitnice. 
Konkurs za sve one koji ovako žele da demonstriraju šta i koliko umeju otvoren je do 21.septembra. Kotizacija za učešće iznosi 1000 din. i važi za oba bazarska dana. Umetnik/prodavac dobiće sto dimenzija 75x75 cm sa stolicom za sedenje, a ovaj prostor za izlaganje može da podeli sa kolegom (računa se kao jedno mesto). Organizatori naglašavaju da je broj mesta ograničen i da sve prijave treba slati na freedomartfreedom@gmail.com.
FB event pronađite ovde

Follow Us @get_sparkly