Jul 4, 2018

DA LI HADA LABO SERUM ZAISTA OTKLANJA ZNAKOVE UMORA U JEDNOM POTEZU?

Želja za Hada Labo proizvodima se javila u trenutku kada sam neke od njih videla kod dragih žena na instagramu u čiji odabir kozmetike verujem. Ono što sam ja mogla da propratim je da su sve one bile oduševljene ovim japanskim brendom zbog čega sam polako ali sigurno i ja počela da gajim tihu platonsku ljubav prema njemu. Možete zamisliti moje oduševljenje kada sam konačno (i pomalo neočekivano) dobila priliku da isprobam Hada Labo Tokyo Lock In Moist serum za lice, koji možete pronaći na sajtu magicbeauty.rs


O proizvodu

možete pronaći na sajtu magicbeauty.rs 

Iako je kutija u kojoj dolazi ogromna, sam serum se nalazi u standarnom 30-mililitarskom pakovanju s mojom omiljenom pumpicom. Generalno volim kremice i serume za lice u ovakvom pakovanju jer osim što su praktičniji za doziranje, izbegavam dodirivanje unutrašnjosti prstima/noktima. Imam utisak da je ova pumpica konkretno prilično, da tako kažem, osetljiva na dodir i da proizvod dozira lagano i fino.

Sam proizvod je blago proziran ali mlečno bele boje i odmah vam je jasno da je ovo 'vodeni serum'. Redak je ali se ne razliva, pa mogu reći da je zapravo jako teško opisati njegovu teksturu. Po nanošenju zaista imate utisak kao da ste naneli na lice vodu u nekoj čudnoj gel formi i takoreći osećate taj efekat hidratacije momentalno. Kada ga utrljate na lice postaje blago lepljiv, tako da mi je odmah bilo jasno zašto je jedna od preporuka upotreba kao baze za šminkanje.


Moji utisci

Ja sam ovaj serum, u proteklih mesec dana najčešće i koristila kao bazu, odnosno pre svakog šminkanja. Serum je lepo pripremao lice za sve naredne korake. Koža je bila momentalno svežija i vraćao joj se prirodni sjaj, pa se puder lepo i ravnomerno raspoređivao bez naglašavanja suvih delova. Posebnu promenu sam primećivala u regiji ispod očiju koja je inače jako suva, a sa ovim dodatnim korakom ona je jednostavno bila savršeno glatka. Iako kažem da je u početku lepljiv, nema potrebe za brigom da će se puder lepiti na pečate, čak naprotiv nanosi se lepo i glatko i bolje nego preko nekih prajmera kojima je to osnovna svrha.


Ubrzo sam zato odlučila da serum uvrstim u svoju noćnu rutinu nege, tako da sam ga nanosila na očišćeno lice, a pre svih ostalih koraka. Osim što je koža bila primetno svežija odmah, posebno sam bila zapanjena efektima koje sam primećivala ujutru. Pore su bile manje vidljive (na mom licu su pore su inače veoma izražene kada koža nije dovoljno hidrirana zbog čega bukvalno svaka, pa i ova, nepravilnost na licu bude dodatno izražena), koža izgleda sveže i da tako kažem punije i tamni kolutovi su bili mnogo manje primetni. Ovoj poslednoj stavci sam se posebno obradovala jer se s tamnim kolutovima mučim čitavog života pa je svaki uticaj na njih veliki plus što se mene tiče. Tek kasnije sam pročitala opis proizvoda i shvatila da je navedeno da ovaj serum otklanja 'znake umora' i zaista mogu reći da to mogu i da potpišem.


Onaj osećaj lepljivosti posle nanošenja koji sam pomenula nije nimalo neprijatan i vrlo brzo postaje potpuno neprimetan. Sam serum se lepo ponaša u kombinaciji sa svim ostalim mackalicama koje dolaze posle njega i ne ostavlja osećaj težine na licu.

Posle mesec dana korišćenja mogu reći da je ovo od meni lično jedan od najdražih proizvoda jer se efekat hidratacije primećuje gotovo momentalno a koža već posle nedelju dana korišćenja postaje blistavija i dobija zdrav izgled. Zaista u momentu sami sebi izgledate odmornije i svežije a poseban plus je to što imate utisak da će vam vaše lice itekako biti zahvalno. Meni koja redovno zaboravljam na unos vode itekako jeste.


Da li ste probale neki od Hada Labo proizvoda i koji je vaš favorit?
[full_width]

5 comments:

  1. Pakovanje i bočica su mi veoma slatki.
    Nisam probala, niti sam čula za ovaj brend. Ali se čini veoma zanimljivim.
    Pohvaliću tvoju opširnu recenziju u kojoj sam uživala kao i fotke, divne su:D

    https://sosihappylife.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Brend je japanski, a poslednjih godina azijski brendovi su sve popularniji tako da sam morala i ja da isprobam. Hvala ti puno na citanju i znaci mi puno to sto si uzivala u recenziji. :)

      Delete
  2. Odličan i veoma zanimljiv post. Nisam probala ovaj proizvod, ali imam u planu. :)
    Zapratila sam te, ako bi mogla da uzvratiš praćenje i pogledaš moj blog.
    Pozdrav!

    www.minnieart.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probaj obavezno, proizvod je odlican i zaista će promeniti sve što si mislila da znaš o proizvodima za hidrataciju. Meni jeste <3

      Delete
  3. Isprobala,prezadovoljna,meni je licno trebalo par dana da mi se lice navikne, sad vec trosim trecu bocicu😂

    ReplyDelete

Follow Us @get_sparkly