Nov 25, 2017

RUŽE ZA JESEN I ZIMU? (ZAFUL LOOKBOOK)

Jedan duks sa ogromnim ružama je neophodan... Ponekad... Možda... Ovaj Zaful sigurno DA! Osoba koja bezkompromisno voli crnu boju i uvek je spremna da se odluči za nju pre nego za bilo koji drugu, bez imalo stresa može da se upusti u kupovinu ovog duksa koji je idealan za 3/4 godišnjih doba. Proleće, jesen i zima jednostavno vape za ovakvim komadom odeće. U isto vreme i zabavan, i ženstven, i drugačiji. Ali da li je sve zaista tako savršeno? 


Nazvati ga savršenim je u najmanju ruku previše, kada se uzme u obzir da tu i tamo možemo da mu nađemo i po koju manu. Najveća među tim sitnicama je činjenica da pertle na rukavima zapravo nisu satenske trake kao na slici na sajtu, već zaista ono što i ime kaže - pertle. Zatim print iz daleka izgleda odlično, slika se savršeno ali izbliza rad nije nimalo impresivan. Ipak, dobro kod ovog printa je  što se neće skinuti kod prvog pranja, a boga mi ni kod ozbiljnog grebanja noktima (namerno!). I treća stvar je stvar ukusa... Dužina nije ni krop, ni standardna, ali iskreno meni nije zasmetala ni jednog trenutka, čak mislim da je i idealna za one koji vole da duks napred udenu u pantalone a da nazad visi. Ako me razumete. Sve ostalo je odlično, boja, veličina, pa i tkanina od koje je urađen su sasvim dovoljni da se ovaj duksić preporuči bez ugrizanja za usnu. 

S obzirom da se ne radi o debelom, ogromnom, zimskom duksu, može se nositi i uz suknju, šorc i ostale komade odeće za topliji deo godina, ali je idealan uz skinny pantalone i čak uz helanke. 



Duks pronađite na Zaful sajtu OVDE 

Dostupan je u dve boje, crnoj i beloj. Ono što moram dodati je da Zaful ove sezone zaista ima ludački dobar izbor dukseva, tako da je izbor samo ovog jednoj bio jedna od najtežih stvari kod ove saradnje. 

Ukoliko želite Zaful Wishlistu samo sa duksevima, pišite u komentarima. 




No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly