Sep 7, 2017

OTKRIĆE NEDELJE: MAYVI DESIGN

Najlepši trenuci u životu se dešavaju slučajno, isto kao što na najlepši nakit nailazimo slučajno, bez traženja. U tim slučajnim susretima najdraži su nam oni u kojima se prepoznamo odmah, u kojima pronađemo one komade nakita koje viđamo na Pinterestu i Instagramu, koji su ponekad fotogeničniji od nas samih, i koji, najbitnije od svega stalno nose dah leta i 'la fieste'. I sve su to razlozi zbog kojih sa nama morate poći u otkrivanje Mayvi Design-a. 



Dijana Gašić je autorka divnog Mayvi nakita u kome ćete već pri prvom susretu prepoznati jednu malo drugačiju energiju. Njen nakit je istovremeno upečatljiv, stejtment ali i nežan i ženstven. Gotovo je bilo neverovatno da samo jedan set narukvica ili par minđuša može da nosi duh plaža, dalekih predela, leta i beskrajnog plesa. Valjda je to ta razigranost koju smo prepoznale u resama, končanim kićankama, perlama i bojama. Oseća se u njima boho stil kome malo ko može odoleti dok prisustvo pastelnih nijansi asocira na romantiku. Dijana je zaista spojila najbolje od oba sveta. I to balaniranje između praktičnog i dramatičnog se stalno smenjuje u njenom nakitu, ali i na njenim predivnim slikama. Njena inspiracija da počne da izrađuje nakit su bile svetske blogerke koje su nosile nakit koji Dijani i njenim prijateljicama nije bio dostupan u Srbiji. O zaradi nije ni razmišljala. Po ko zna koji put čujemo takav početak jedne kreativne priče i po ko zna koji put tvrdimo da su iz takvih početaka nastali neki od najlepših komada nakita. A onda nam je Mayvi Deign nakit došao u ruke i sve je bilo jasno... Dijana voli i razume ono što radi. I to radi kvalitetno, posvećeno, tako da baš svaki detalj na njenom nakitu bude bez greške. A tu valjda i leži tajna njenog savršenog nakit... 

Pratite MAYVI DESIGN na društvenim mrežama: 
Instagram: MAYVI DESIGN
Fejsbuk: MAYVI DESIGN

Cene (okvino): 
Minđuše: 500-850 din (crvene minđuše sa slike gore su 800 din)
Narukvice: 200-350 din (pojedinačno)

2 comments:

  1. Inace ne nosim nakit, jedino za neke svecanije prigode, ove nausnice su predivne, jednostavne a posebne, svaka cast curi koja izraduje nakit i svakako mislim da bi mlade kreativne ljude trebali podrzavati sto vise.

    Blog: MagdalenaŠ.

    Youtube: MagdalenaŠ.

    ReplyDelete
  2. Mindjuse su fenomenalne! Odusevljena sam ♥

    www.bebagottel.com

    ReplyDelete

Follow Us @get_sparkly