Jun 4, 2017

SAVRŠENO PRIRODNE OBRVE UZ INGRID EYEBROW MODELING GEL

Bezbojni gel za fiksiranje obrva, Eyebrow Modeling Gel, poljskog kozmetičkog brenda Ingrid je postao moj favorit gotovo istog trentuka kada je stigao paket sa njihovim proizvodima. S obzirom na to da pre nekoliko godina nisam podlegla maniji tankih obrva, uglavnom mi je potrebno jako malo popunjavanja istih, tako je bezbojni gel bio idealan prvi korak u tesiranju ove vrste proizvoda za obrve.



Na sajtu kozmetikaiparfemi.rs ovaj gel je dostpan u tri varijante - Dark Brown (na sajtu ocenjen sa 5 zvezdice), Light Brown i Transparent. Cena iznosi 399 dinara i predstavlja jedan od noviteta u ponudi ovog sajta. Tamno braon gel je namanjen crnosokosim devojkama i brinetama, svetlo braon riđokosim i plavušama, dok je providni gel namenjen onima koji od ovakvog gela žele fiksiranje obrva ali ne i pigment. 

Pakovanje na sajtu izgleda baš kao klasično pakovanje maskare , izgužena tuba u kojoj kroz providni gel naziremo mini četkicu. Na slici ispod možete videti poređenje klasične četkice za maskaru (MaxFactor 2000 Calorie) i četkice gela za fiksiranje obrva, kako biste stekli utisak o veličini ove četkice. Na prvi pogled mala i simpatična četkica će vas već pri prvom korišćenju uveriti u svoje idealne mere. Kako su moje obrve prirodno guste i jake, slobodno mogu reći da ih ova četkica odlično razčešljava i raspoređuje baš u onom položaju koji ja to želim prilikom stilizovanja. Četkica je dovoljno mala da sa njom neće imati problema ni oni koji dosada nisu koristili ovakav gel, i ne zahvata previše proizvoda tako da i u tom smislu olakšava posao. 

Sam proizvod je najjednostavnije rečeno providan gel koji će vas svojim izgledom podsetiti recimo na lepak i slične proizvode. Svojim mirisom bih rekla da me podseća na drugi Ingridov proizvod - prajmer koji je takođe providan i čija je uloga popunjavanje pora i matiranje lica. Kako nisam mogla da steknem utisak o samoj teksturi gela pri nanošenju na obrve malo proizvoda sam stavila na ruku i potvrdila ono što sam već imala na umu o njemu. Gel nije previše gust, rekla bih čak dosta vodenast, ali ono što je u neku ruku iznenađujuje je gel uopšte nije lepljiv. To bih svakako očekivala od proizvoda koji je namanjen fiksiranju dlaka. 


Gel najpre nanosim negde od sredine obrva gde su najgušće, u pravcu rasta dlake, kako bih tu koncentrisala najviše proizvoda pa tek onda prlazim na prednji deo, a zatim posle još jednog uzimanja proizvoda blago prelazim preko 'repa' obrve. Sasvim jednostavana i brza 3 poteza, bukvalno za pola minute. Dopada mi se što se gel suši veoma brzo i pri tom ostavlja prirodan finiš, pa ga možete nositi i bez trunke druge šminke na licu.

Obrve inače popunjavam Golden Rose senkom za oči jer imam utisak da sa njom uspevam da popunim maloprojne šupljine u svojim obrvama a da to ne izgleda prenapadno. Olovka za obrve nekako nikada nije ni bila deo moje rutine. Zbog toga mi je bio potreban gel koji će fiksirati dlaku, ali tako da ne pomeri praškasti proizvod koji je već nanešen na obrve. Ovaj gel radi upravo to. Kako je ovaj gel jednostavno bez boje od njega ne treba očekivati da će vam magično stvoriti koju dlačicu više, pa ga zato preporučujem devojkama koje već imaju prirodne obrve bez mnoštva dodatnih proizvoda za iscrtavanje istih. Proizvođač kaže na sajtu da će obrve izgledati 'prirodno i perfektno' i to obećanje ovaj gel i ispunjava. 

Obrve su prirodno usmerene u pravcu u kome vi to žele, ne pomeraju se, a pri tom nisu lepljive, ni krute. Ako je ovaj gel umirio moje 'muški' oštre obrve, onda će njime biti zadovoljne bukvalno sve devojke koje tragaju za ovakvim proizvodom. 


Lagan i nenametljiv proizvod koji se sasvim lako uvlači i u rutinu šminkanja i u ženske torbice. Sa njim su obrve bile savršene tokom čitave večeri, a ne sumnjam da bi čitav dan bio njegova sigurna teritorija. Posle samo nekoliko korišćenja, Ingrid Eyebrow Modeling Gel je postao favorit iz senke. Da li ćete mu se prepustiti i vi?

Da li koristite gel za silizovanje obrva i koji je vaš omiljeni proizvod za obrve?

No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly