Sep 8, 2016

NOVITETI: NAKIT JELENICA PRSTENJE

Internet kupovina je odlično rešenje za sve koji ne uživaju u lutanju od radnje do radnje, gužvi i isprobavanju. I mada i ona kao i klasičan način kupovine ima svoje prednosti i mane poslednjih godina sve je popularnija i kod nas, i to u onoj svima nama najpristupačnijoj varijanti - preko fejsbuka. Stranica koju sigurno niste mogli da ne primetite je i ljupka Nakit Jelenica koja se bavi prodajom H&M aksesoara i kozmetike pa je zahvaljujući nakit ovog švedskog brenda dostupan i onima koji žive van gradova u kojima se nalaze njihove radnje.



Prstenje je komad nakita koji takoreći često izbegavamo i to iz više razloga. Najpre, zbog poteškoća koje se mogu javiti kod traženja idealne veličine do činjenice da je bižuterijsko prstenje najpodložnije promeni boje, ostavljanju fleka na koži i neprijatnog metalnog mirisa. 

Setovi H&M prstenja dolaze u dualnim veličinama XS/S, M/L... Što znači da se može desiti da vam u setu neko prstenje odgovara, dok će neko biti samo delimično po vašoj meri. Ovaj set prstenja u XS/S veličini bismo preporučile osobama sa veoma tankim prstima odnosno onima koji su više na XS strani iako smo se ranije sretale sa setovima kod kojih je prečnik bio prilagođeniji za S veličinu. Bilo kako bilo ako ste u ovom rangu sa ovim setom nećete imati baš nikakvih problema sa eventualnim spadanjem. 

Ružnog metalnog mirisa nema i takva je situacija sa svim nakitom koji možete pronaći kod Jelene, a boja će ostati kakva jeste bez obzira na to koliko vam se dlanovi znoje ili na to koliko dugo nosite prsten. Upravo iz tog razloga je H&M, odnosno Nakit Jelenica, jedino prstenje koje nosimo onda kada se uopšte odlučimo za ovu vrstu nakita. 

Set sadrži tri prstena, veliki koji prekriva 2/3 prsta i apsolutni je stejtment ovog seta, srednji koji je simpatičan klasičan prsten i midi prsten koji bi u svojoj kategoriji spadao u grupu većih. 


Predlažemo: 

Nakit Jelenica / Midi i klasičan prsten /450 din

1 comment:

Follow Us @get_sparkly