Feb 21, 2016

BILJKE I NAKIT - KOMADI KOJI RASTU

Divni ukrasi za sve koji su u bliskoj vezi sa prirodom - prave, delikatne biljke na ogrlicama, narukvicama, minđušama i prstenju.



Na apsolutno originalnu ideju došla je Susan McLeary iz Mičigena. Ona je svoje unikatne komade posvetila najpre mladama koje bi želele da na venčanju izgledaju prirodno (u bukvalnom smislu te reči), ali i jedinstveno. Baš zato, pored uobičajenih komada, nudi i tijare kao i cvetiće za mladoženjin rever. Naravno, taj nakit sa zadovoljstvom nose svi koji cene prirodu i uživaju u njenim čarima. 




Dakle, na svakom ukrasu nalaze se malene biljke debljih, sočnih listića. Gajene su u porodičnoj bašti i ručno birane, kaže Susan. Ukoliko se pravilno i pažljivo ophodite prema svom nakitu, biljke mogu da žive od jedne do čak četiri nedelje, zavisno od komada. Tu definitivno nije kraj. Pošto u tom trenutku biljka počinje da se prelazi dimenzije nakita, može se odvojiti i zasaditi u posebnoj saksiji. Na taj način uživaćete još dugo u njenom društvu, a komad nakita na kome je bila možete nositi i dalje u jednostavnijoj verziji. Napracite pauzu sa cvećem - ovo je, bez sumnje, specifičan poklon za zaljubljenike u botaniku. Ostale fotografije PassionflowerMade radionice potražite u njenoj Etsy radnji.




Follow Us @get_sparkly