Nov 8, 2013

Street Style Banja Luka by Daša Gajić - oktobar

Ulice Banja Luke ne miruju, a i zašto bi? Oktobar nas je počastio divnim vremenom pa su Banjalučanke, odlučili da našu Dašu još jednom časte divnim stajlinzima i još divnijim detaljima. Ne možemo se oteti utisku da su ovog meseca bile opasne, jake i samopuzdano nosile zaista efektne komade nakita. Zlato i bakar u kombinaciji sa drugim materijalima, poput tkanine, potpuno su dominantni, međutim, sami detalji su mnogo bitniji i apsoultni pobednici. 




Tanki lančić sa mnoštvom sitnih, slatkih detalja moože biti savršen dodatak uz bilo koji svakodnevni autfit. Uneće novu energiju i na savršen način će pokazati da sitnice zaista život znače. Čak i kada je ulična moda u pitanju. 

Početna u tekstu je zapravo stavljena sa namerom da vas uvedemo u magiju ove ogrlice. Ogrlica je zaista efektna, počev od modela do boja, detalja i korišćenih materijala. Kombinacija indi i boho momenta čini je savršenim stejtment komadom nakita. 

Čim smo videle sliku koju nam je poslala Daša znale smo čijih je ruku delo ova ogrlica. Čipla Čipke pratimo već duže vreme i svaki put kada odlučimo da podelimo neki komad sa čitaocima, nailazimo na problem. Nama se dopada sve. Ono što je njena prednost jeste stalno istraživanje popularnih boja i materijala, ali uz čuvanje ličnog pečata.

Jedan muški komad, ali definitivno ga možemo svrstati u unisex kategoriju. Ovakav nakit je verovatno najzahvalniji za kupovinu, jer rokenrol momenat nikad ne izlazi iz mode. Naravno, postoje trenuci kada je aktuelniji i trenuci kada ćuti u prikrajku ali vredi ga imati u kutiji sa nakitom, jer nikad se ne zna kada ćete poželeti da budete moćna rok zvezda. 

I za kraj, najslađe. Deblji lančić na minđušama je nešto što nam već neko vreme privlači pažnju i zaista lepo pada uz vrat i za razliku od tanjih koji deluju krhkije i romantičnije, deblji opet unose jedan moćni, rok momenat. Baš zato smatramo da je savršena kombinacija sa crnim krilima. 

No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly