Sep 14, 2013

Harper Bekam i veliki povratak Tifanija

Legendarni Tifani vraća se na modnu scenu zahvaljujući sasvim novom licu u prvom redu njujorške nedelje mode - Harper Bekam. U normalnom svetu ovo ne bi bila vest, ali s obzirom da su danas i vest i normalnost relativne,ova simpatična slika definitivno zaslužuje da se nađe u toj kategoriji.  



Harper Bekam ima samo dve godine i već je zahvaljujući svojim roditeljima uspela da izgradi ime male, slatke modne ikone. Tome je svakako najzaslužnija majka Viktorija koja se pokazala kao bolja dizajnerka nego li kao pevačica. Naravno, ne sme se zanemariti ni činjenica da je Dejvid Bekam jedan od najstilizovanijih muškaraca u svetu. Sasvim je logično da njihova miljenica već diktira trendove i svojom slatkom pojavom privlači pažnju novinara i fotoreportera širom sveta. Nedelja mode u Njujorku je samo početak. 
S druge strane kompanija Tifani je pomalo zaboravljena poslednjih godina. Legenda koja postoji oko ove kuće kao da je utihnula u moru nadolazećih novih imena zbog čega je dolazak svežeg dizajnera bio neophodan. Promene obećava novi kreativni direktor Frančeska Amfititrof, koja se ranije dokazala na Šanel i Marni linijama nakita. Mala Harper je na nedelji mode u Njujorku oko vrata imala jednostavnu Tifani ogrlicu, Amfititrof unosi novitete i eto vam savršenog tajminga. Mislili smo da Bekamovi odavno vladaju svetskom modnom scenom, ali se čini da vladavina tek počinje. Zaboravite Suri Kruz, Harper Bekam je modna princeza broj jedan. 

2 comments:

Follow Us @get_sparkly