Feb 24, 2013

Mashimaro hobby art

Mnoge stvari u životu imaju posebnu čar kada se dese ili otkriju slučajno. Često se dešavalo da tako otkrijemo jedinstvene radionice nakita koje bukvalno predstavljaju pravi mali kreativni svet. Tako smo došle do stranice na kojoj kreativno stvaranje jeste povezano sa nakitom, ali na malo drugačiji način. 
Maja Maša Dujić stvara nešto što definitivno treba imati u svojoj sobi. Kutijica za nakit. Na njenom sajtu pročitaćete 'PRELEPE Kutijice za nakit'. Reći bilo šta drugo je nekako suvišno. Rad kreativaca ne treba mnogo analizirati, seckati na delove i tumačiti. Kutijice su različite veličine - 10x10x4cm, 18x9x4cm, 18x15x4cm,29x21x4cm, 18.5x10x9cm (sa fiokom 17.7x9cm) a u ponudi je i stalak veličine 26x21cm. U zavisnosti od toga koliko nakita planirate da skladištite, možete izabrati kutijicu koja odgovara baš vama, simpatičnih, krajnje ženstvenih i veoma romantičnih dezena. 
Ove kutijice su veoma praktične a istovremeno će vaš enterijer biti osvežen divnom notom romantike. Možete imati i dodatak za prstenje koji u mnogome olakšava da u brzini pronađete baš komad koji ste odlučile da nosite tog dana. Izrađene su od čvrstog materijala i presvučene platnom, sa satenskim trakicama. 
Mi vam preporučujemo one sa fiokicom, s jedne strane dobićete još malo dodatnog prostora, s druge strane jednostavno su neodoljivo ljupke!
Pogledate ih i shvatite kako je divno biti žensko.
Svi koji se odluče da izaberu kutijicu za sebe ili osobu koju vole mogu pogledati sajt Mashimaro hobby art-a  ili katalog u elektronskoj formi. 
Ove kutijice se mogu kupiti i u Zagrebu, a za sve bliže infomacije javite se divnoj Maji na MASHIMARO HOBBY ART fejsbuk stranici!
U ove kutijice ćete se zaljubiti na prvi pogled!


















3 comments:

  1. jaoo prelepe su, nadam se da salju za srbiju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naravno da saljemo za Srbiju :)
      Mi smo iz Novoga Sada ;)

      Delete

Follow Us @get_sparkly