Big&Small - Lilly D Kvin

Prvi susret sa Lilly D Kvin nakitom desio se,naravno, sasvim slučajno kada smo preko jednog bloga došle do slika na kojima je predstavljena njena Soft&Lilly kolekcija. Sam pogled na fotografije jasno stavlja do znanja da se radi o nakitu koji zahteva hrabrost da budete drugačiji, ali isto tako govori jezikom 21. veka, pomalo hladnog vremena zatočenog u metalu. Ozbiljan projekat kreiranja cveta sa metalnom maticom u sredini izaziva iznenađenje ali i poštovanje kreativnosti koja uspeva da se probije i u uskom okviru koji izbor ovakvog načina stvaranja ostavlja. Na prvi pogled hladan i grub, na drugi pogled jedinstven za sve one koji su umorni od bajkovitog i ženstvenog. Drugačiji od svega viđenog.
Verovatno će vas veličina pojedinih komada začuditi i nametnuti pitanje materijala, ali i težine ogrlice. Nerđajući čelik i bakar, a težina nekih komada je i preko 300g. Ukoliko niste spremni da oko svog vrata stavite nešto što je toliko bukvalno, onda se možete pozabaviti drugim kolekcijama Ljiljane Kocić. U okviru Ride&Lilly kolekcije možete pronaći vešto isprepletane karike u boji zlata i srebra. Pomalo neočekivan detalj je satenska traka koja nikako ne prkosi čitavom konceptu. Naprotiv, metal i dalje ostaje dominantan. I tu zapravo leži supermoć Lilly D Kvin rada - u tome što autorka ne luta već jasno prati svoju ideju. 
Moćan, snažan, ozbiljan poduhvat i još ozbiljniji nakit. Moguće je o njemu govoriti dugo, ali nepotrebno. Pogled na ovaj nakit nateraće vas da se odlučite da li vam se dopada ili ne. Ravnodušnost ostavite po strani jer Lilly nije samo nakit - to je ideja, to stav, to je stil života! Uživajte!
 
Predstavljamo vam - LILLY D KVIN!


You Might Also Like

3 comments

  1. predivno i takooo originalno!

    ReplyDelete
  2. Bas orginalno,super ideje i odlican nakit..

    ReplyDelete