Jan 30, 2013

NAJAVA - Februarske/martovske izložbe nakita


Od 10 do 17. februara, u Ušću, bice postavljen štand SVI ZA LANETA. Na ovom kreativno-humanom okupljanju pored Ланче-ta svoje radove će predstaviti i drugi humani kreativci. Uz druženje i kupovinu divnog nakita možete pomoći Milanu Novakoviću da prikupi sredstva koja su mu neophodna za lečenje u Americi (za više informacija o akciji click here). Budite tamo!

Radionica za izradu nakita ELM jewelry by Vesna Milošević za 2. februar zakazuje novu izložbu radova. Svi zaljubljenici u nakit biće u prilici da vide Vesnine radove, kao i uvek, u džez klubu “Ptica” u ulici Cara Uroša (Beograd) od 17 do 21h.

Dan zaljubljenih ulepšaće nam i naši prijatelji iz Niša. I u novoj 2013. godini niška kreativnost će biti predstavljena na četiri lokacije - Addel concept storu, Modnom studiju Milice Tričković, Poklon dizajnu i, naravno, galeriji Niških kreativaca.
Od podneva do ponoći, 14. februara, u ulici Vojvode Mišćića 99, moćićete svoje najmilije da obradujete originalnim nakitom, ali i da budete obradovani divnim iznenađenjima. (event)

Takođe, povodom Dana zaljubljenih Pero art centar organizuje okupljanje kreativaca u uvek atraktivnom Delta city-ju. Sedamnaest radionica  predstaviće ručne radove među kojima možete pronaći savršen nakit za sebe ili one koje volite. Ne dozvolite da samo februar bude mesec ljubavi, ali iskoristite priliku da 14. dan u ovom mesecu bude upamćen po novom komadu originalnog nakita.

Dva dana kasnije, takođe u glavnom holu Delta City-ja očekuje nas i “Katapult 19”. U okviru ove izložbe koja počinje 16.februara u 10h i traje do 18.februara svoj nakit prikazaće preko 100 izlagača.

Međutim, kako izložbe nakita ne bi ostale samo na području Beograda pobrinuo se Kalea nakit, od 2. do 3. marta. U Plaza centru u Kragujevcu po drugi put će biti održano okupljanje ovog tipa. Pošto prežive Dan zaljubljenih Kragujevčanke će moći da se opreme i za osmi mart. 
Pripremite se i kupite sebi, ili dragim osobama, nešto jedinstveno!






4 comments:

  1. Zanimljivo! Samo sto ja nisam ni blizu. :( http://ivonalovefashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. :-( Ni ja.... Ali blizu smo u srcu! That matters!

      www.amadeusonthecatwalk.com

      Delete
    2. Divne devojke, hvala vam sto podrzavate kreativce. Kisses <3

      Delete
  2. humano... verujem da ce biti i postova kako je sve prosli. cekam slike :)

    ReplyDelete

Follow Us @get_sparkly