Jan 4, 2013

Less is more - Anne Hathaway

Njeno lice odaje utisak da se radi o 15-ogodišnjakinji, ali ona danas ima duplo više godina. Američka glumica En Hatavej poznata je po filmovima “ Djavo nosi Pradu”, “Uspon mračnog viteza”, zanimljivoj romantičnoj komediji “Jedan dan”… Bila je preslatka u “Princezinim dnevnicima” a ove godine briljirala je i u filmu “Jadnici” za koji je morala da potpuno promeni svoj fizički izgled. 
Njen bivši dečko, italijanski biznismen Rafaelo Folieri poklonio joj je mindjuše sa dijamantima i safirima, bisernu ogrlicu i još dosta drugih komada nakita tokom njihove četvorogodišnje veze. Ali, nakon što je uhapsen policija je morala da konfiskuje sve te skupocene poklone.Kasnije je sav konfiskovani nakit prodat na onlajn aukciji. Zanimljivo je da njen sadašnji suprug Adam Sulman ne samo glumac po profesiji, već povremeno i dizajnira nakit.On stoji iza brenda James Banks design i u saradnji sa Kwiat Heritage Jewels dizajnirao je verenički prsten za svoju buduću suprugu. 
Danas je En primer filmske zvezde koja nosi vrlo diskretan nakit i vodi se pravilom “less is more”. Ipak, i to malo nakita uz njeno lice i tanano telo čini njen izgled izuzetno ženstvenim i elegantnim. Slike o tome dovoljno govore.













4 comments:

  1. Kako je ona meni prekrasna! Volim ju još od 'Princezinih dnevnika' :))

    ReplyDelete
  2. Ima jako zanimljivu lepotu!
    Srecna nova!

    ReplyDelete
  3. obozavam je! "djavo nosi pradu" sam gledala.par puta zbog nje :)

    ReplyDelete
  4. Ona je meni tako neverovatno, neobično i zapanjujuće lepa da je sve što to ističe, dobrodošlo.

    ReplyDelete

Follow Us @get_sparkly