Jan 26, 2013

BILJANA TIPSAREVIĆ - KLASIKA SA DAHOM MLADOSTI

Govoriti o stilu ne samo da je suvišno već i pomalo nepristojno. Jedinstvenost stila zapravo je dovoljno jak razlog da se o njemu ne raspravlja. Ipak, živimo u vremenu gde je sve javno pa je procenjivanje i ocenjivanje sastavni deo savremenog života. Biti jedan od onih čijim se stilom upravljaju drugi je prava čast, privilegija ali i pritisak koji ne dozvoljava greške. Prelepa Biljana Tipsarević učvrstila se među najstilizovanijim osobama u Srbiji, ali i šire. Jedna je od naših najčitanijih blogerki. Njeni outfiti često se na društvenim mrežama navode kao savršena inspiracija. Ona sve to radi nepretenciozno, pa je njena simpatična pojava pravo nenametljivo osveženje među mnogima koji pokušavaju da budu viđeni i cenjeni po svaku cenu. 
Lako je hvaliti kada razloga za suprotno nema. 
Što se nakita tiče, u svakom njenom postu možemo videti barem jedan detalj koji se stapa sa ostatkom kombinacije i time čini nepogrešivo jedinstvo. Klasika sa dahom mladosti oživljava sa svakom novom fotografijom na 'My packing stylist' blogu.
Predstavljamo vam Biljanu Tipsarević 

Biljana Tipsarević
Da li nakit kupujete namenski ili su Vam drazi komadi koje pronađete slučajno?
Nakit kupujem kada naiđem na nešto što mi se dopadne. Uvek sam rapsoložena za nove minđuše ili ogrlicu. I posebno se radujem kada pronađem neobičan nakit.

Koji komad nakita najčešće nosite?
Kako u kom periodu života. Ranije sam nosila najčešće minđuše, dok mi u ovom periodu izuzetno odgovaraju velike ogrlice, a u tom slučaju izbegavam minđuše. Koktel prsten za večernje prilike je obavezan.
 
Šta od nakita nikada ne biste nosili?
Još uvek ne nosim same bisere, jer smatram da sam mlada za njih.
 
Šta je obeležilo sezonu jesen/zima? 
Kada je nakit u pitanju sve je dozvoljeno. Posebno mi se dopadaju velike ogrlice. Sivo kamenje i boja starog zlata je odlična kombinacija. Već sam spomenula koktel prsten koji svakoj večernjoj kombinaciji da na značaju. 

Koji trend bi ste izabrali - nitne, neon ili lance?
Ja bih izabrala nitne ili lance :-) zbog toga što mi više leže i bolje se osećam u odnosnu na neon.

Da li Vas je povratak nekog trenda posebno iznenadio?
Nije me iznenadio povratak ni jednog trenda, jer je moda kao krug koji se vrti. Jedino što mi se ne dopada su muški krojevi kojih je sve cešće u ženskom odevanju. Biti žensko je divno i treba da koristimo sve prednosti toga i da uvek istaknemo svoju ženstvenost. 

Koliko blogovi (blogerke) utiču na formiranje 'uličnog' stila?
Mnogo ih je danas i veoma mi je drago zbog toga. Mislim da se devojke sve više okreću modnim blogovima u potrazi za novim inspiracijama, ipak je na blogovima stvarna moda na stvarnim ljudima i nema lažnog marketinga. Kod nas ima jako puno dobrih blogerki i devojaka sa stilom. We rock fashion too, The Glam and Glitter, Divine world, Zoranna, Fashion and Style by Vanja ..su samo neki od blogova koje pratim, a ima ih još puno sjajnih. 

Da li se 'ulična' moda uniformiše kroz trendove? Trendovi su kao dirigentska palica, ali puno je varijacija na temu i kreativnog duha na ulicama pojedinih gradova. 

Najdraži komad nakita?
Nakit koji sam nasledila od moje bake, a veoma je kvalitetan i uvek moderan.

Da li je sentimentalna vrednost jača od brenda?
To zavisi od osobe do osobe i karaktera koji nosite u sebi. Ze mene svakako da jeste, brendovi ne igraju nikakvu ulogu.











Nakit je važan deo njene kolekcije ZEITGEIST











2 comments:

  1. Obozavam Biljanu! Pratim je i slazem se da je ikona stila.... Bas mi je drago da ste o njoj pisale :)

    ReplyDelete
  2. I ja sam htela da pishem o njoj-kao jedna od mojih inspiracija-obozhavam je!! Jako mis e svigja sto je na njoj sve jako zhenstveno i pored ovih trendova sta su u toku-super post!!!!!!!!!!

    ReplyDelete

Follow Us @get_sparkly