May 29, 2019

SVI PRIČAJU O NJENIM MINĐUŠAMA U KOSI, A MI ZNAMO GDE ODMAH KUPITI SAV NAKIT IZ OVOG LOOK-A ARIANE GRANDE

Ariana Grande ima novi spot '7 RINGS' koji je za samo jedan dan zabeležio više od 25 miliona pregleda, preko 2 miliona lajka i preko 200.000 komentara. I to bi bilo veoma bitno kada bi nas zanimale brojke, međutim Get Sparkly ne bi bio Sparkly kada nam pažnju ne bi odvukle male, sjajne stvari koje je Ariana imala na sebi u spotu. OK, priznajemo nisu to nimalo male đinđuve, ali još važnije te upadljive minđuše nisu na mestu na kome bi trebale da budu. Ipak, šta ako vam kažemo da znamo gde odmah možete pronaći baš sav nakit koji Ariana nosi u ovoj sceni u spotu i uz ovaj super-sparkly autfit. 





Minđuše kao ukras za kosu

Ukoliko ne živite daleko od sjaja, šljokica i nakita onda verovatno već znate da je nakit za kosu apsolutni hit poslednjih mesec. Međutim, Ariana, odnosno njen stilista, je otišao korak ispred i umesto nakita koji je predviđenog za ukrašavanje kose, na njene prepoznatljive pom-pom punđe stavio minđuše. 


Ukosnice kao apsolutni hit sezone

Ako niste videli ove ukosnice, onda nam ne prostaje ništa drugo nego da vas pitamo "Gde vi živite?". Ukosnice na kojima su ispisani kratki ali efektni izrazi su pravi stejtment komad sezone ali za one manje hrabre tu je i podjednako moderan par ukosnica sa cirkonima koje možete nositi ukršteno ili paralelno baš kao Ariana. 


Sjajne, najsjajnije minđuše

O ovom modelu minđuša smo već pričale na Instagramu i definitivno su obeležile kraj prethodne i početak nove godine. U srebrnoj varijanti ne samo da izgledaju najefektnije već onda izgledaju i luksuznije i spremne su da začine baš svaki autfit. Ovakve minđuše se mogu nositi, logično, uz svečane toalete ali uz malo kreativnosti mogu začiniti i one opuštenije, ili causual, kombinacije.


O čokerima sve najbolje

Priznajemo, mislile smo da je vreme čokera prošlo, ali zapravo smo se više puta uverile da ovaj komad nakita još uvek ima itekako moćan efekat. Posebno jer ga sada ne viđamo tako često kao pre. Na sreću, preživele su one nama najdraže forme poput kristalnih i metalnih, dok su trake, čipke i plastični čoker iz 90-ih polako ali sigurno zaboravljeni. Do nekog novog buđenja prošlosti.




No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly