Dec 16, 2016

SAVRŠENA BORN PRETTY STORE ČETKA ZA PUDER I RUMENILO?

Sajt Born Pretty Store je već dobio svoje mesto na našem blogu pre svega zahvaljujući minđušama o kojima smo pisale u jednom od prethodnih tekstova. I dok najnoviji komad nakita u našoj kolekciji čeka da vam ponešto kažemo o njemu pred vama se nalazi nešto po čemu su oni itekako dobro poznati - četka za puder i rumenilo. Da li je ova četka zaista pravi izbor za nanošenje ova dva tipa proizvoda i da li je potvrdila naše već dobro mišljenje o četkama za šminkanje sa ovog sajta? Pročitajte u ostatku teksta.


Četka dolazi fino upakovana u malu futrolu (nažalost nju nismo fotografisale ali je možete videti na sajtu, link na kraju teksta) koja možda na prvi pogled ne deluje ugledno ali sam se u par situacija uverila da je jako prakticna za transport četkice koja je jako mekana pa bi je gužvanje u neseseru brzo oštetilo. Osim toga zahvaljujući njoj u vaše ruke stiže neoštećena četka, čije mekane veštačke dlake sasvim lako mogu biti uništene prilikom transporta. Pri prvom susretu sa njom sam na trenutak možda i bila iznenađena veličinom s obzirom da se radi o većoj, prilično, da tako kažem, pufnastoj četki, ali je u startu bilo očigledno da će njena prva stanica biti... bronzer?

Osobe sa manjim licem i malim, oštrim jagodicama poput mojih će možda u njenoj veličini  pronaći i svoj prvi problem, jer trag koji ostavlja  nešto širi pa može ostaviti previše šminke na licu i izgledati jako ružno. Zbog toga, valja iskoristiti jedan trik koji sam ja otkrila sa njom, a koji polako ali sigurno čini da ja ovu četkicu obožavam. Naime, četkica ima blago zaobljeni vrh tako da ćete središnjim delom lako zahvatiti proizvod dok obod ostaje čist. Dok nanosite prah taj 'slobodni' obod će istovremeno blendati ivice pa takoreći u jednom potezu završavate dva posla. 

Divna je za matiranje ili setovanje lica, nanošenje bronzera i možda čak rumenila (onda treba biti jako lake ruke i pažljiv, opet zbog veličine), a najsavršenija je za krajnje stapanje svih tih praškastih proizvoda koje ste naneli na lice. Nežna, kakva jeste, otkloniće višak praha sa lica i fino sjediniti ono sada toliko popularno trojstvo hajlajer-rumenilo-bronzer. U dnevnoj varijanti je i više nego magična za suptilno naglašavanje jagodica. U samo nekoliko prelaska ovom četkicom preko proizvoda na njoj ostaje dovoljno za suptilan trag na vašem licu, a sam proizvod gotovo da se ne trusi uopšte (naravno to zavisi i od samog proizvoda). 

Održavanje je krajnje jednostavno jer pored blage pene i malo vode nije potrebno mnogo rada da bi se i najmanje proizvoda izvuklo iz četke. Međutim, meni lično pranje četkica nikada nije toliko dosadan posao kao čekanje da se iste osuše. Od ove sam očekivala da će se sušiti, sušiti, sušiti. Ipak, ona me je iznenadila. Oprana je istovremeno kad i prethodna BPS četkica koja je stigla na našu adresu (a koja je znatno manja) i zapravo ova se osušila mnogo brže i to u celoj dužini ne samo u rastresitom gornjem delu. Na samom vrhu dlake su bele tako da se na njima vidi koliko je proizvoda zahvaćeno, ali su praktični i kod pranja jer vidite kako napredujete u tom procesu. Pri pranju možda ispadne po koja dlačica ali ništa zabrinjavajuće i ništa dramatično.

Drška je kratka, toliko da savršeno leže na dlan. Na sjajnoj crnoj podlozi piše Beauty planet (?) sa logom i brojem četkice. Ukoliko odlučite da potražite ovaj naziv na internetu shvatićete da se radi o lancu prodavnica kozmetičke opreme pa ostaje pitanje da li ovaj natpis treba da nam uopšte ukaže na bilo kakvo poreklo ili brend koji je poslužio kao inspiracija baš za ovu četku.

Sve u svemu ova četka je odlična za sve one koji žele da u svojoj kolekciji imaju jednu divnu, veću četku koja je toliko nežna da je jedna malecka devojčica u njoj pronašla svoju novu igračkicu. Barbike, preveziđene ste. Šalu na stranu, možda je posle čitavog meseca korišćenja ipak ne bismo nazvale savršenom četkom za puder i rumenilo (pogotovo ne za rumenilo) ali slobodno možemo reći da je četka koja zaslužuje svoju šansu. Ko zna, možda postane deo vaše rutine, baš kao u mom slučaju.

ČETKU MOŽETE PRONAĆI OVDE po ceni od 4,49$ (oko 530 dinara). Ukoliko se odlučite za kupovinu ove četkice ili još bolje nekog komada nakita sa sajta možete iskoristiti naš kod VIT10 kako biste ostvarili 10% popusta na sve proizvode koji nisu već na akciji. 


No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly